İstanbul’daki etkinlik yasağı kararı AKP’nin toplantısı için mi ertelendi

İstanbul’daki etkinlik yasağı kararı AKP’nin toplantısı için mi ertelendi

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, İstanbul’da açık alanda etkinlik yasağ kararının 4 saat sonra pazartesi gününe çekilmesinin nedeninin AKP’nin Haliç Kongre Merkezi’nde bugün düzenleyeceği etkinlik olduğunu iddia etti.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, İstanbul Valiliği’nin dün aldığı açık alanlardaki etkinlik yasağı kararını 4 saat sonra değiştirerek pazartesiye çekmesiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Emir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu değişikliğin arkasında AKP İstanbul 100 Bin Yeni Üye Programı olduğunu iddia etti.

aqwrasfasf.jpg

Murat Emir, Cumhurbaşkanlığı’nın internet sitesinde bulunan günlük programı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:“İstanbul’da pandemi için alınan kararların Pazartesi’ye ertelenmesinin cevabı burada”

NE OLMUŞTUİstanbul Valiliği dün, yat ve teknelerde nişan, kına ve düğün etkinlikleri ile açık havadaki konser, gösteri, festival ve benzeri etkinliklere yasak getirmişti. Ancak alınan bu karar 4 saat sonra değiştirildi ve bu hafta sonu muaf tutuldu. Yasakların pazartesi günü başlamasına karar verilmişti.

murat-emir.jpg

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!