İstanbul’da yangın mı çıktı, son dakika nerede yangın var? İstanbul Kozyatağı’nda yangın mı çıktı, dumanın sebebi ne? Havadaki dumanın sebebi belli oldu

featured

İstanbul’da havayı kaplayan siyah renkli dumanın sebebi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dumanın yükseldiği bölgede çok sayıda işyeri ve konut bulunurken itfaiye ekipleri çalışmalarına başladı. Bölgede trafik akışı durdurulurken siyah dumanlar İstanbul’un çeşitli ilçelerinden görülebiliyor. Alevler güçlü bir şekilde ilerlerken henüz yangın kontrol altına alınmadı. Duman gökyüzünü kaplarken vatandaşlar ise yangının nerede çıktığını araştırıyor. İstanbul İtfaiye Müdürü Rezmi Albayrak konuyla ilgili son durumu aktardı. Peki İstanbul’da Kozyatağı’nda yangın mı çıktı ,nerede yangın var? İşte, konuyla ilgili yapılan açıklama…

SON DAKİKA İSTANBUL’DA YANGIN MI ÇIKTI?

İstanbul Ataşehir’de son dakika 2 katlı binada yangın çıktı. Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er, yangında çıkan siyah dumanların İstanbul’un çeşitli ilçelerinden görülebildiğini, bölgede trafiğin kapandığını ve yolların kontrol altına alındığını aktardı.

İKİ KATLI SPOR SALONUNUN ÇATISI YANIYOR

İstanbul itfaiye Müdürü Remzi Albayrak ise yaptığı açıklamada “2 katlı bir spor salonu yanmakta. Çatısı yanıyor, yan tarafa bir sirayet var ama arkadaşlarımız orada. Mahsur kalan yok, en önemlisi de bu.” ifadelerini kullandı.

“MAHSUR KALAN YOK”

Remzi Albayrak açıklamasının devamında “ Çatısı yanıyor, yan tarafa bir sirayet var ama arkadaşlarımız orada. Mahsur kalan yok, en önemlisi de bu. Arkadaşlar şu anda kontrol altına almaya çalışıyorlar. Rüzgarın biraz etkisi var.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!