İstanbul’da 3 Milyon Liralık Gasp Ve Cinayetin Arkasında ‘Saadet Zinciri’ Mi Var?

İstanbul'da 3 Milyon Liralık Gasp Ve Cinayetin Arkasında 'Saadet Zinciri' Mi Var?

SAS Holding’in yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan (40), içerisinde 3.3 milyon lira bulunan çantasını gasp eden bir grup tarafından başından vurularak öldürüldü. Sibel Koçan’ın eski eşi ve holdingin ortağı Süleyman Aydın da birkaç saat sonra 32’nci kattan atlayarak yaşamına son verdi. Soruşturmada polisin ‘saadet zinciri’ üzerinde durduğu belirtildi.

İstanbul Ataşehir’de SAS Holding’in yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan’ın dün gasp edilip öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor.

Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın ve Aziz Önen’in aktardığına göre, Sibel Koçan’ın eski eşi ve iş arkadaşı olan Süleyman Aydın ise Ataşehir’deki bir rezidansın 32. katındaki dairesinden atlayarak yaşamına son verdi. Polis her iki olayın bağlantısı olabileceğinin üzerinde durarak soruşturmayı sürdürüyor.

İddialara göre, SAS Holding ve Süleyman Aydın’ın adı ‘saadet zinciri’ ile 2019’da gündeme gelmişti. “Kaz çiftliği” ve “enerji santralleri” kurduklarını söyleyerek yüksek kar payı vaadiyle binlerce kişiden 40 milyon lira toplayan şirket ödemeye yapmamaya başlamıştı. Saldırganların ‘saadet zinciri’ ile bağlantılı olabileceği öne sürülüyor.
Polisin saldırganları yakalamak için 3 milyon 300 bin TL’nin izini sürdüğü belirtildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!