İsrail – Filistin savaşını Ümit Özdağ’ın çıkardığını söyledi..

featured
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, bugün yaptığı ve bir bölümünde saçmaladığı açıklamasında Ümit Özdağ hakkında içi boş ifadeler kullandı.
Hiçbir meziyeti olmayıp popüler olmak ve gündeme gelmek isteyenler sosyal medya üzerinden Ümit Özdağ’a yalan, iftira atanlarla saldırıyor. İHH Başkanı Bülent Yıldırım bugün yaptığı açıklamasında İsrail’in Filistin’e saldırmasının nedeni olarak Ümit Özdağ’ı gösterdi:
“Şimdi buradan açıkça söylüyorum İsraillerin saldıracağının en önemli göstergesi Ümit Özdağ’ın son 4-5 ayda hızlı bir şekilde Türkiye’de Arap düşmanlığını yaygınlaştırmasıdır.”
Bu açıklamanın ardından Yıldırım’a cevap Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel’den geldi:
“Yuh artık yuh! “İHH Başkanı Bülent Yıldırım Şimdi buradan açıkça söylüyorum İsraillerin saldıracağının en önemli göstergesi Ümit Özdağ’ın son 4-5 ayda hızlı bir şekilde Türkiye’de Arap düşmanlığını yaygınlaştırmasıdır. Ümit Özdağ’ın İsrail ile olan ilişkisini biliyorsunuz. Önce dünya kamuoyunu hazırlamak istediler.” demiş.
“Behey Allah’ın zalimi; Dışişleri Bakanlığında Kızılay’ında olduğu toplantıda “gitme, götürme” denildiği halde müslüman Türk evlatlarını MAVİ MARMARA gemisine doldurup Gazze’ye gönderen ve İsrail tarafından öldürülmelerine sebep olan sen değil miydin? Fazla konuşursan Berlin’deki adresini herkes öğrenecek. Otur oturduğun yerde insanlık tüccarı!..”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!