İrfan Can : “Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum”

İrfan Can :

Fenerbahçe’nin yeni transferi İrfan Can Kahveci, basın toplantısında flaş açıklamalar yaptı.

İrfan Can’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum! Benim yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir, Fenerbahçe’de olduğum için söylemiyorum. Yan yana oynadığım futbolculardan yana çok şanslıyım. Mesut abi de hep beğendiğim ve takip ettiğim bir futbolcuydu. Şimdi beraber oynama fırsatı oldu. İnşallah buradan Avrupa’ya gideceğim. Bunu da Mesut ağabeyin sayesinde yapacağım.

İki sene üst üste şampiyon olmak isterim. İnşallah olacağımızı da düşünüyorum. Bu benim için büyük bir gurur olur. Hayalimdeki takımla şampiyon olmak benim için daha iyi olur.

Her zaman Milli Takım’da olmak ve bayrağımızı temsil etmek isterim. Avrupa Şampiyonası Elemelerinde de sürekli oynadım. Bundan sonraki hedefim Avrupa. İnşallah Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olurum. Milli Takım’da çok iyi oyuncular var. İnşallah elimizden geleni orada yaparız.

Fenerbahçe formasıyla sahada olduğum sürece mevkiinin önemi yok. Efsane çubuklu formayı giydiğimde elimden geleni her mevkide yaparım.

İspanya Ligi’ni kendime daha uygun buluyorum. Başka liglerde de oynayabilirim. İleride Avrupa’ya gidersem Fenerbahçe’nin menfaatlerine göre hareket ederim.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!