Instagram’a Yeni Bir Özellik Geldi! Çok Yuva Yıkılacak Diyorlar…

featured

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a yeni bir özellik geldi. Bu özellik yine yuva yıkacak.

Kısa bir süre önce Instagram’a gelen yakın arkadaşlar özelliği oldukça tutmuştu. Yakın arkadaşlar seçimiyle paylaşılan storylerden sonra artık yakın arkadaşlara özel gönderi de paylaşılacak.

Instagram’a bir ara gelen keşfette takip ettikleriniz hangi gönderiyi beğenmişi hangi gönderiye yorum yapmış kiminle takipleşmiş özelliği pek çok yuvayı yıkmıştı. Şimdi gelen bu özellik de o derece bir güçlülüğe sahip olmasa da ilişkileri biraz sarsacak gibi görünüyor.

Instagram’a gelen bu yeni özelilkle artık hikayelerden sonra gönderileri de yakın arkadaşlara özel sadece seçtiğiniz kişilerin göreceği şekilde paylaşabileceksiniz.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan İnstagram, yeni bir özellik açıkladı. Açıklanan yeni özelliğe baktığımızda birçok kişinin bu özelliği beklediği görülürken özelliğin yuva yıkacağını da söyleyenler bayağı çoğunlukta.

Gelen son bilgilere göre İnstagram’da daha önce hikayeler için gelen sadece seçili kişilere hikayeyi göster seçeneği, artık gönderiler için de geldi. Artık bir fotoğraf ya da video paylaştığınızda bu görüntüyü sadece seçtiğiniz kişilere gösterebileceksiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!