İngilizce Türkçe çeviri

İngilizce Türkçe çeviri

İngilizce Türkçe çeviri,  belki de ülkemiz en sık talep edilen ve ihtiyaç duyulan çeviri hizmetlerinden birisidir. İngilizcenin günümüzdeki baskınlığı, hemen hemen her alandaki birincil dil olması ve ortak iletişimde kullanılmasının bunda payı büyüktür.

Okeanos olarak alanında uzman ve tecrübe sahibi İngilizce tercümanlarımızla uygun fiyatlar eşliğinde kalite, hız, güvenilirlik bir arada İngilizce Türkçe çeviri hizmeti sağlıyoruz.

 

Teknik İngilizce Türkçe Çeviri Hizmeti

Kullanım kılavuzu, katalog, broşür, CE belgesi, MSDS formu vb. teknik içerikli belgeler genellikle İngilizce dilindedir. Dolayısıyla İngilizce Türkçe çevirisi gereklidir. Okeanos Tercüme, teknik alanda uzman mühendis tercümanlarla hizmet sunmaktadır. Böylelikle teknik terminolojinin doğruluğu garanti altına alınmaktadır.

Şirket olarak kullanılan terminolojinin tarafımıza sunulması halinde tercümanlarımız tarafından ilgili terminoloji dikkate alınmakta ve bunun doğrultusunda hizmet sunulmaktadır. Tercüme ofisimizde müşterilerimizin talep ve beklentileri her zaman birincil önceliklerimiz arasında yer almaktadır.

 

Tıbbi İngilizce Türkçe Çevir Hizmeti

Türkiye son zamanlarda sağlık turizmi alanında en sık tercih edilen ülkelerin başında yer almaktadır. Estetik cerrahi, saç ekimi ve çeşitli hastalıkların tedavisinde ülkemize çeşitli ülkelerden fazla sayıda vatandaş gelmektedir. Bu hususta sözlü ve yazılı olmak üzere tıbbi İngilizce Türkçe çeviri hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Çeşitli tıbbi dokümanlar tercüme edilmekte, hasta ve doktor arasında sözlü tercüme aracılığıyla iletişim kurulmaktadır. İngilizce bu alanda ortak dil olması sebebiyle en sık tercih edilen dillerden birisidir.

Okeanos Tercüme, tıp alanında tecrübeli tercümanlarıyla müşterileri için en güvenilir tıbbi İngilizce Türkçe çeviri hizmetini sunmak üzere çaba sarf etmektedir. İnsan sağlığının belki de dünyadaki en önemli şey olduğu günümüzde, tıbbi tercüme alanında büyük hassasiyet ve dikkatle hizmet sunulmaktadır.

 

Hukuki İngilizce Türkçe Çeviri Hizmeti

Ülkeler arası ilişkilerin temelini hukuk oluşturmaktadır. Şirketler arası imza edilen sözleşmeler, toplantı tutanakları, tüzük ve genelge gibi evraklar için İngilizce Türkçe çeviri hizmeti sunulmaktadır. Aynı zamanda mahkeme kararları,  kanun ve yönetmelikler ve çeşitli hukuki dokümanlar tercüme edilmektedir.

Hukuki terminoloji ve jargon büyük deneyim ve bilgi birikimini beraberinde getirmektedir. Okeanos Tercüme, hukuk alanında yılların deneyimine sahip birçok profesyonel İngilizce tercümanı bünyesinde bulundurmaktadır. Böylelikle hukuki İngilizce Türkçe çeviri taleplerinizde son derece kaliteli ve güvenilir hizmet sunulmaktadır.

 

Akademik İngilizce Türkçe Çeviri Hizmeti

Akademik alanda kariyer yapmak isteyen ve İngilizce kaynaklı birçok akademik içerikten yararlanmak isteyen kişiler İngilizce Türkçe çeviri hizmetine ihtiyaç duymaktadır. İngilizce her alanda olduğu gibi, bu alanda da ortak dil görevi görmektedir. Bu hususta makale, araştırma, rapor, tez, ödev, sunum, ders kitabı vb. akademik içerikler için İngilizce Türkçe çeviri gerçekleştirilmektedir.

Akademik alan bilgi birikimini ve deneyimi belki de en çok gerektiren alanlardan birisidir. Okeanos, akademik alanda kendisini son derece geliştirmiş ve bilgi birikim düzeyi yüksek tercüman kadrosuna sahiptir. Böylelikle İngilizce akademik çeviri hizmeti kaliteli ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirilmektedir.

 

Yeminli İngilizce Türkçe Çeviri Hizmeti

İngilizce Türkçe çeviri hizmetine resmi işlemler esnasında da ihtiyaç duyulmaktadır. Vize ve vatandaşlık başvurularında genellikle İngilizce yeminli tercüme veya İngilizce noter onaylı çeviri hizmeti talep edilmektedir. Pasaport, nüfus kayıt örneği, tapu senedi, SGK hizmet dökümü, vergi levhası, ticaret sicil gazetesi, faaliyet belgesi, banka dökümleri vb. çevrilmektedir.

Çalışma ve ikamet izni, evlilik, şirket kuruluşu, tapu işlemlerinde de İngilizce Türkçe çeviri hizmeti yazılı ve sözlü olarak talep edilmektedir. Gümrük işlemleri, ihaleler, dış ticaret, şirketler arası ilişkiler yeminli İngilizce Türkçe çeviri hizmetine ihtiyaç duyulan diğer işlemlerdir.

Okeanos Tercüme, senelerdir müşterilerinin resmi işlemlerin ihtiyaç duyduğu yeminli ve noter onaylı İngilizce Türkçe tercüme hizmeti sunmaktadır. Profesyonel İngilizce yeminli tercümanlarıyla müşterilerinin yazılı ve sözlü yeminli İngilizce Türkçe çeviri hizmet sağlamaktadır.

 

Uygun Fiyatlı, Kaliteli ve Güvenilir İngilizce Türkçe Çeviri Hizmeti

Okeanos Tercüme, kurulduğu günden bu yana şirket mottosu olan uygun fiyat kaliteli hizmet anlayışıyla çeviri hizmeti sunmaktadır. Böylelikle müşterilerinin memnuniyetini kazanmakta ve hizmetlerini giderek iyileştirmektedir.

İngilizce Türkçe çeviri ve tercüme hizmetleriyle ilgili olarak www.okeanostercume.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz. 0212 221 45 21 veya 0553 910 31 32 numaralı hatlardan kurumsal müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!