İnci Taneleri bu hafta yok mu, neden yok? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Kanal D yayın akışı!

featured

İnci Taneleri bu Perşembe yok mu sorusu, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alan İnci Taneleri yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Azem, kızı Nehir’in izini sonunda buluyor. Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. İlgiyle takip edilen İnci Taneleri 11. bölüm yayın tarihi bekleniyor. Peki İnci Taneleri bu hafta yok mu, neden yok? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İNCİ TANELERİ BU HAFTA (PERŞEMBE) VAR MI, YOK MU?

İnci Taneleri, her Perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 11. bölüm fragmanının yayınlanmaması da izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Kanal D yayın akışına göre 4 Nisan Perşembe akşamı İnci Taneleri tekrar bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölüm tarihiyle ilgili olarak açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE (10. BÖLÜM) NELER OLDU?

28 Mart Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 10. bölümünde Azem, kızı Nehir’in izini sonunda buldu.

Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. Bu sırada Azem’e verdiği silahın peşine düşen Dilber, silahı bulabilecek mi? Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Nehir’den bir iz bulabilmenin umuduyla yaşayan Azem, ne yapacak? Azem, Nehir’in izini bulduğunu Cihan’a müjdeler. Cihan, ablasının başına gelenleri daha da merak ederken bir de heyecanlanır.

Berzan, Azem’e verdiği videoyla Sırat’ın ipini çekmek ister. Ancak Berzan da Cihan’a ulaşır ve Sırat Sıcak’ın hamlesinden bahseder. Berzan köşeye sıkışmış bir durumdadır. Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye’nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz. Sırat Sıcak, patronuna yaptığı ihanetin ortaya çıkmaması için silahını alarak mekan basar. Ancak, Cihan’ın keseceği racondan haberi yoktur.

KANAL D YAYIN AKIŞI 4 NİSAN

06:50 Baht Oyunu
09:00 Neler Oluyor Hayatta?CANLI
11:00 Camdaki Kız
12:30 Arda’nın Ramazan Mutfağı YENİ BÖLÜM
13:15 Gelinim Mutfakta YENİ BÖLÜM
16:00 Arka SokArka Sokaklar
18:40 Kanal D Ana Haber CANLI
20:00 İnci Taneleri TEKRAR
23:15 Yerli Dizi TEKRAR
01:30 Yerli Dizi TEKRAR
03:15 M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti CANLI
05:30 Arda’nın Ramazan Mutfağı TEKRAR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!