İmamoğlu’nun Nagehan Alçı’ya sert tepkisi sosyal medya gündemine damga vurdu

İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'ya sert tepkisi sosyal medya gündemine damga vurdu

Ekrem İmamoğlu’nun HaberTürk ekranlarında Nagehan Alçı ile arasında geçen diyalog sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV’de “Nedir Ne Değildir” programına konuk oldu.

İmamoğlu, programda kendisine İBB Meclisi AKP Grup Başkanı Tevfik Göksu’dan gelen soruları ileten Nagehan Alçı’ya sert tepki gösterdi. İBB Başkanı, “Tevfik Göksu benim muhatabım değil. Üzülüyorum ona. Onun için dua ediyorum biliyor musunuz?” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu “Nedir Ne Değildir” programında İstanbul’a ve gündeme dair soruları yanıtladı. İBB Başkanı İmamoğlu, kendisine AKP’li Tevfik Göksu’dan gelen soruları sorması üzerine Nagehan Alçı’yı tersledi.

“BU YAYIN BİTMEZ”

Gazeteciler Nihal Bengisu Karaca, Nagehan Alçı, İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, programda art arda AKP’li Tevfik Göksu’nun sorularını soran Alçı’ya, “Tevfik Bey’den sürekli mesaj alıp bana soru soracaksanız bu yayın bitmez. Kendi sorularınızı sorarsanız daha iyi olur. Tevfik Bey benim muhattabım değil.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!