İmamoğlu: “Onlar giderse kaos olurmuş, sen gidersen bu millete huzur gelir, huzur”

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, deprem felaketini yaşayan Adıyaman’ın Kahta ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

İmamoğlu’na Kahta buluşmasında, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve ilçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı eşlik etti.

Kahtalılara “Umudunuzu hiç kaybetmeyin” diyen İmamoğlu, “Hepinize geçmiş olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Depremde kaybettiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Sizlerin her birisine, kalanlara şifalar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.” şeklinde konuştu.

Bu iktidarla yol yürümüş eski bakanların bile, ‘Ben seninle çalışmam’ dediklerini söyleyen İmamoğlu, şöyle devam etti:

“Daha ötesi var mı? Diyor ki, ‘Ben oraya gitsem, aklım işime yaramayacak ki, bana sormayacak ki. Kendi bildiğini okuyacak.’ Niye gitsin ki? Üç çocuk babasıyım. Hepimizin Allah bağışlasın evlatlarını. İki oğlum, bir kızım var. En küçüğü, kızım, 12 yaşında. En çok hakkını o savunuyor evde. Hangimiz evlatlarımızı evde susturabiliriz. Susturamayız. Evlatlarımız konuşacak, fikirlerini söyleyecek. Sevgi, saygı içerisinde herkes birbirine fikrini söyleyecek. Bu hükümet de diyor ki, ‘Ben bir kişiyim, kararı ben vereceğim.’ Bitti zamanları bitti.”

İmamoğlu, Kahta’ya İstanbul’dan, kendini daha iyi yetiştirmek için bir araya gelen 1500 gencin toplantısından geldiğini belirterek, “1500 genç kardeşimle sohbet ettim. Bu memleketin en büyük güvencesi gençlerimiz. Buradaki gence, şuradaki genç kardeşlerime, arkadaşlarıma bakarken, Allah aşkına birinize hafif yan gözle bakan yöneticiyi seçmeyin. Hepinizin gözünün içine bakan, sizi anlayan, sizi dinleyen yöneticileri seçin. Bu yöneticilik kavramı değişecek. Bu memleketin acilen iyiliğe, güzelliğe kavuşması lazım. Bu memleketin, hayatını hak, hukuk, adalet mücadelesine adamış, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermesi lazım.” ifadelerini kullandı.

“Onlar giderse kaos olurmuş. Sen gidersen huzur gelir, huzur. Gülmeyi unutturdun bize” diyen İmamoğlu, “Sen gideceksin, inanın milletin evine huzur girecek. Kaos olmaz. Bu milletin aklı, millete yeter. 25 yıldır yönettiğiniz Ankara'yı, İstanbul'u biz devraldık. Kaos mu çıktı? Yok. Vallahi de billahi de millet huzurlu. Biz ölçüyoruz. Seçildiğimiz oy ne? Bugün neredeyiz? Ölçüyoruz. Mansur Başkanım da ben de o günün en az 10 puan önündeyiz. 15 Mayıs sabahı da bir avucun imtiyazlı, torpilli dönemi bitecek, milletin dönemi başlayacak.” dedi.

Gecelerini gündüzlere katarak çalıştıklarını belirten İmamoğlu, şöyle devam etti:

“Çalışmaya devam edeceğiz. Adıyaman'ı, Kahta’yı, her yeri, Sincik'i hep birlikte ayağa biz kaldıracağız, biz. Ben size buraya çalışmanın sözünü vermeye geldim. Bakın hiç kolay bir iş değildir. Ne yapacağınızı bilmeniz gerekir. Dilediğinizi yapabilmek için, gücünüzün ve inancınızın olması gerekir. Tükenmemiş olmanız gerekir. Bunlar tükendi. Bunların dönemi bitti. Tam tersi, ateş gibi olmanız lazım. Enerjimizin, çalışkanlığımızın, üretkenliğimizin güçlü olması lazım. İşte ben diyorum, ‘Ben kendimi ateş gibi hissediyorum.’ Cıvıl cıvıl hissediyorum kendimi. Onun için bizden başka ülkeyi yenileyecek, ayağa kaldıracak başka bir güç yok. Biz diyoruz ki, bu gücün adı Millet İttifakı değil tek başına; milletin tamam. Milletin kendisi, milleti yönetecek.”

İmamoğlu, yerli üretimi destekleyeceklerini ifade ederek, “Burada badem yetiştiriciliğini görüyorum. Badem yetiştiriciliğinin önüne engel olan ithal bademe, o yapılan vergi indirimiyle beraber bu iş yürümez. Biz, buradaki yerli badem üretimini destekleyeceğiz. Bahçenizdeki ürünün satışına kadar her konuda, tarımı ayağa kaldırma konusunda hep beraber güçlü adımlar atacağız. 14 Mayıs'a kadar çok çalışmamız lazım, doğru mu? Bakın, çalışırsanız olur. Bunların yalanına, dolanına aldanmayın. Bir camiyi bile yapmayı kendileri engelliyor, sonra da ‘yapmadın’ diyorlar. Bütün işleri böyle. Ama bunlara inanmayın. Neye inanın biliyor musunuz? Kendinize inanın, kendinize.” diye konuştu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!