İlhan Taşçı, Sevda Noyan’ın Ülke TV’deki sözleriyle ilgili RTÜK’e dilekçe yazdı

İlhan Taşçı, Sevda Noyan'ın Ülke TV'deki sözleriyle ilgili RTÜK'e dilekçe yazdı

Ülke TV’deki sözleri tepki çeken yazar Sevda Noyan’ın katıldığı “Arafta sorular” programıyla ilgili İlhan Taşçı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) dilekçe yazdı.

RTÜK üyesi Taşçı, Esra Elönü’nün yaptığı programa konuk olarak katılan Noyan’ın “15 Temmuz kursağımızda kaldı, vallahi yapamadık istediklerimizi. Birazcık şeye denk geldik… Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür yani, onu söyleyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız… Ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyim bir kere… Onun için ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var hâlâ 3-5, benim listem hazır açıkçası…” sözlerini ve Esra Elönü’nün de “Ayak az kalır bence, dört ayaklarını denk alsınlar” yanıtını gündeme getirdiği dilekçede şu ifadeleri kullandı:

“Bir hukuk devletinde asla kabul edilemeyecek ifadelerin ülke genelinde büyük rahatsızlık yarattığı ve bir infiale neden olduğu yazılı, görsel ve sosyal medyada ayrıntılı olarak yer almıştır. Ayrıca izleyicilere açık kanallar yolu ile RTÜK’e yapılan şikâyetler de durumun vahametini ortaya koyan önemli göstergelerdir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!