İki transfer de gerçekleşmedi! Taraftarı yıkan haber (1 Ağustos Salı günü son dakika transfer haberleri)

featured

YOLCU LİSTESİNDE 3 İSİM EN ÖNDE

Teknik direktör İsmail Kartal’ın gelecek sezonki kadrosunda düşünmediği ve Zimbru rövanşı için kafileye dahil etmediği üç ismin, ayrılacaklar listesinde öncelikli olduğu öğrenildi. Diego Rossi’nin, MLS ekipleriyle görüştüğü ve her an ABD’ye gidebileceği belirtildi. Willian Arao’nun, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımına gitmesi an meselesi gibi gözüküyor. Joao Pedro’nun da İtalya’dan ciddi teklifler aldığı konuşuluyor.

LIVAKOVIC İÇİN GERİ SAYIM

Hırvat basınında Dinamo Zagreb’in kalecisi Dominik Livakovic transferinde Fenerbahçe’nin mutlu sona ulaştığı belirtildi. Kanarya’nın, Livakovic’in yarın takımının Şampiyonlar Ligi 2. ön öleme turu rövanş maçında Astana ve ardından ligde Gorica ile oynanacak mücadelede forma giymesini kabul ettiği belirtildi. Bu iki karşılaşmanın ardından 28 yaşındaki file bekçisinin önümüzdeki hafta sonuna kadar İstanbul’a gelmesinin planlandığı belirtildi.

İÇ TRANSFERDE GÖRÜŞMELER DEVAM

Dış transferde harıl harıl çalışan Kartal, içeride de boş durmuyor. Siyah Beyazlı takım, kaleci Mert Günok’tan sonra Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın da maaşlarını iyileştirerek sözleşmelerini 2 yıl uzatacak. İki oyuncuyla ilgili durumun bu hafta içerisinde netleşeceği belirtildi.

NELSSON TAKIMDAN AYRILABİLİR

Aslan’ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson’un, Zalgiris maçından sonra Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılabileceği ileri sürüldü. Bir süredir İngiliz kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapan 24 yaşındaki savunmacı, teklifleri değerlendirmek istediğini yönetime iletmişti. Galatasaray’ın Nelsson’dan 25 milyon Euro’luk gelir beklentisi var. Eğer anlaşma planlandığı gibi gerçekleşirse, Sarı-Kırmızılı yönetim Nelsson’un yerine savunmaya çok önemli bir takviye daha yapmanın hesapları içinde.

KASIMPAŞA’YA 1 NUMARA TAKVİYESİ

Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Kasımpaşa’dan 1 numara transferi geldi. Lacivert Beyazlılar, Altınordu’nun genç kalecisi Ali Emre Yanar için İzmir ekibi ile el sıkıştı. Ali Emre ile 3 yıllık kontrat yapıldı. Başarılı eldiven için ödenecek bonservis bedeliyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

ADANA DEMİRSPOR’DAN SANTI MINA BOMBASI

Lige iddialı bir kadroyla giriş yapmak isteyen Adana Demirspor, forvet hattına yapacağı takviye için arayışlarını sürdürüyor. İleri uçta yıldız bir ismi görmek isteyen Mavi-Lacivertliler, bu doğrultuda Santi Mina’yı listenin başına yazdı. Celta Vigo forması giyen İspanyol golcü için girişimlerin başladığı öğrenildi. 2024’e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncunun Adana Demirspor’un ilgisine sıcak baktığı bildirildi. Tecrübeli forvetin bonservisi için kulüpten kolaylık isteyeceği de gelen haberler arasında.

SIRADAKİ TAKVİYELER KEREM VE GÜNAY

Yerli rotasyonu için de önemli hamleler yapan Galatasaray’ın sıradaki takviyeleri büyük ihtimalle Kerem Demirbay ve Günay Güvenç olacak. Sarı Kırmızılı kulüp, orta sahanın merkezine Kerem, yedek kaleci olarak da Günay’ın transferlerinde artık imza aşamasına gelmiş durumda. Yönetimin, iki oyuncuyu da bu hafta içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

REBIC KAP’A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş, Ante Rebic transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Ante Rebic’in transferi konusunda, futbolcu ve kulübü AC MILAN SPA ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. Siyah-Beyazlılar, Rebic için Milan’a 500 bin Euro ve performansa bağlı 1 milyon Euro olmak üzere toplam 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ante Rebic, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Rebic, Beşiktaş’tan sezon başına 2.5 milyon Euro net ücret alacak.

ARIYIBI BAŞKENT’TE KALDI

Süper Lig ekibi Ankaragücü’nde sözleşmesi sona eren Ariyibi’ye 1. Lig’den çok sayıda talip vardı. Başarılı oyuncuyla bir diğer Başkent ekibi Keçiörengücü’nün söz kestiği ifade edildi. Bonservisi elinde olan oyuncuyla 1 yıllık kontrat imzalanacak.

TETE’NİN KARARI BEKLENİYOR

Shakhtar Donetsk ile yollarını ayırdıktan sonra bonservisini eline alan Tete, hem Bodrum’da tatil yapıyor hem de kendisine gelen teklifleri menajeriyle değerlendiriyor. İngiltere Premier Ligi’ndeki bazı kulüplerin ve İtalya’dan da son şampiyon Napoli’nin peşine düştüğü 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu, Fenerbahçe de çok istiyor. Sarı Lacivertliler, ligin başlamasına kısa bir süre kala yıldız futbolcudan bir an önce kararını vermesini bekliyor.

MONAFA’YI ALANYASPOR KAPTI

Transferin hızlı takımlarından Alanyaspor, Porto’nun sağ beki Wilson Manafa ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bonservisi elinde olan oyuncu, Trabzonspor’a da önerilmişti. Manafa’nın birkaç gün içerisinde imza için Alanya’ya gelmesi bekleniyor.

BARROW’DA BEKLENTİ 7 MİLYON EURO

İtalyan ekibi Bologna’dan Nicolas Dominguez için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin, aynı takımda forma giyen Musa Barrow konusunda da girişimde bulunduğu iddia edildi. Alınan bilgiye göre 24 yaşındaki Gambiyalı kanat oyuncusu için Kanarya’nın, 7 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ileri sürüldü.

AYNI GÜN İKİ TRANSFER DE OLMADI

Bordo-Mavililer, transferlerinde önemli mesafe katettiği Zinckernagel ve Tochi Chukwuani’de mutlu sona ulaşamadı. Bjelica’nın isteği doğrultusunda uzun zamandır gündemde olan Zinckernagel için Club Brugge, bonuslarla birlikte 3 milyon Euro’luk bonservis teklif ederek işi bitirdi. Trabzonspor her ne kadar oyuncu cephesinde sorun yaşamasa da bu rakamlara çıkamayınca, transferi sonuçlandıramadı.

3 GÜN GEÇTİ, İMZAYI ATMADI

Tochi Chukwuani konusunda ise tam tersi bir hikaye söz konusu. Danimarka’da ‘Yeni Pogba’ olarak gösterilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için kulübüyle uzlaşan Trabzonspor, kontratı oyuncuya göndermişti. Fakat aradan 3 gün geçmesine rağmen Chukwuani bir türlü imzayı atmadı. Danimarka basını, “Trabzonspor transferde çok istekliydi. Ancak genç oyuncu alışılmadık şekilde teklifi reddetmeyi seçti” diye yazdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!