İddiaya Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Şentop’a İçişleri Bakanı Soylu’yu ‘Makamına Çağır ve İstifa Etmesini Söyle’ Talimatını Verdi

İddiaya Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Şentop’a İçişleri Bakanı Soylu’yu 'Makamına Çağır ve İstifa Etmesini Söyle’ Talimatını Verdi

Korkusuz gazetesi yazarı Bayraktaroğlu bugün, 16 Haziran’da, ‘sürpriz’ olarak değerlendirilen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Süleyman Soylu görüşmesini yazdı.

“Süleyman Soylu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret mi etti? Yoksa… Şentop, Erdoğan’ın kendisine verdiği ‘tebliğ’ görevini yerine getirmek için: Soylu’yu makamına mı çağırdı” diye yazan Bayraktaroğlu, Şentop’un Peker’den para aldığı belirtilen siyasetçinin ismini yazılı olarak istediğini hatırlatarak, “Bakan, açıklamayı neden yüz yüze yaptı?” sorusunu sordu.

Memduh Bayraktaroğlu, yazısına şunları ekledi : “Erdoğan’ın küreklerini çekenlere göre, Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı’na: “Soylu’yu makamına çağır ve istifa etmesini söyle” talimatını verdi… Eğer bu iddia doğruysa… Demokratik hukuk devleti için bir facia…Başkan Şentop bu iddialar konusunda kamuoyunu aydınlatmalı… Ya da… Hemen istifa etmeli.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!