İddia | AKP’li başkandan MHP’li başkana ağır sözler: Karaktersizlik, ahlaksızlık; böyle ittifak olmaz!

featured

AKP Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’ın, 31 Mart yerel seçimlerinde koltuğa oturan Gediz Belediye Başkanı MHP’li Necdet Akel’e yönelik ağır ifadeler kullanarak, “Bu kadar ahlaksızlık, bu kadar karaktersizlik, bu kadar utanmazlık olabilir mi! Böyle ittifak olmaz. Ayıptır. Bunlardan gördüğümüzü CHP’den görmedik” dediği iddia edildi.

Sözcü gazetesinden Başak Kaya’nın haberine göre; Cumhur İttifakı ortakları AKP ile MHP’nin yereldeki temsilcileri arasında gerilim yaşanıyor. Kütahya’da AKP İl Başkanı Mustafa Önsay’ın, ittifak ortağı MHP’yi isim vermeden sert şekilde eleştirdiği iddia edildi. 

2019’da AKP’nin kazandığı Gediz Belediyesi, Mart 2024’te MHP’ye geçmişti. İddiaya göre; AKP Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, önceki hafta AKP’li bir milletvekili ile Gediz ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Hem parti içindeki bazı muhalif isimlere hem de MHP’ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Önsay, “Bu hükümet Erdoğan hükümeti ve bu şehirde hükümet adına sorumluyum” diyerek çok tartışılan şu sözleri kullandı:

“Ne oldu astığınız borçlar? Sorarlarsa ittifak varmış, böyle ittifak olmaz! Ayıptır. Bunlardan gördüğümüzü CHP’den görmedik arkadaşlar. Bu kadar ahlaksızlık, bu kadar karaktersizlik, bu kadar utanmazlık olabilir mi! Hiç bitmeyecek mi bu günler, seçim olmayacak mı? O zaman ne yapacaksınız. Bugün AKP’li adamlara ceza kesiyorsunuz. Bugünler hiç geçmeyecek mi zannediyorsunuz? Bir gün biz de sizin gibi davranırsak ne yapacaksınız? Bizler kimseye zulmetmedik, hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Nasıl bir intikam duygunuz var? Zannediyorlar ki susacağız. Alayı gelsin. Kuru lafa, artistliğe ve ayda bir gelip buralarda caka satmaya boyun eğmeyeceğiz!”

————————————————————————————————————

 

 

Annesi ve babası Can Atalay’ın “suçlarını” anlatıyor

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!