İçişleri Bakanı’nın yakalandığını duyurduğu FETÖ firarisi, Erdoğan’ın ziyaret ettiği evin dedesi çıktı

featured

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın, Muğla’da yakalandığını duyurduğu FETÖ firarisi Mehmet Çetinkaya‘nın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evinde ziyaret ettiği Sertaç Soğancı’nın kayınpederi olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Ağustos’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakanlığın terör arananlar listesinde turuncu kategoride bulunan FETÖ firarisi Mehmet Çetinkaya’nın Muğla’da yakalandığını duyurdu. Mehmet Çetinkaya’nın 1992-1994 yıllarında Özbekistan’da FETÖ okullarının genel müdürlüğünü yaptığı ve bu ülkenin sözde ilk FETÖ/PDY imamı olduğu, geçmişte örgütte sözde Muğla Köyceğiz ilçe imamı ve Muğla il imamı olarak faaliyet yürüttüğüyle ilgili bilgiler de paylaşıldı.

Sözcü’de yer alan habere göre, firari Mehmet Çetinkaya’nın Erdoğan’ın evinde ziyaret ettiği Sertaç Soğancı’nın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Erdoğan, geçen ocak ayında Muğla’da toplu açılış töreninin ardından kendisini davet eden 19 yaşındaki genç kızın evine konuk olmuştu. Erdoğan, baba Sertaç Soğancı ve diğer aile üyeleriyle sohbet etmiş ve fotoğraf çektirmişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!