ICBC Turkey’den deprem bölgesine 1 milyon TL destek

featured

ICBC’nin Türkiye iştiraki ICBC Turkey, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem felaketi sonrasında destek için harekete geçti. AFAD’a aktrılmak üzere 1 milyon TL’lik maddi yardımda bulunduğuu açıklayan ICBC Turkey, yapılacak her türlü yardımın hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Türkiye bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ICBC Turkey, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre 10 ili etkileyen depremin ardından bölgeye destek için harekete geçerek, depremzedeler için 1 milyon TL nakdi yardım desteğinde bulunduğunu açıkladı.

ICBC Turkey yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen yıkıcı depremden etkilenen vatandaşların ve ağır kış şartlarında kurtarma faaliyetlerini  yürüten ekiplerin acil ihtiyaçlarınını karşılanması amacıyla ICBC Turkey olarak 1 milyon TL nakdi yardım desteği veriyoruz. Böylesi bir felaket sonrası yapılacak her türlü desteğin hayati önem taşıdığına inanıyoruz. Bir kez daha bu vesileyle hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılar için acil şifalar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!