Hükümet Yancısı Abdulkadir Selvi Yazdı! AKP’de Kulisler Karıştı

Hükümet Yancısı Abdulkadir Selvi yazdı! AKP'de kulisler karıştı, Erdoğan teselli etti

Hükümete yakın yazar Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, AK Parti kadrolarında zaman zaman moral bozukluğu yaşandığını ve Erdoğan’ın moral verdiğini yazdı.

İktidara yakın yazar Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, AK Parti kadrolarında zaman zaman ekonomik kriz nedeniyle moral bozukluğu yaşandığını ifade etti. AK Parti kulislerindeki bu kargaşayı gören Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın, vekillere moral verdiğini yazan Abdulkadir Selvi, “AK Partililerle görüşmesinde, ‘Moralinizi bozmayın, seçimleri biz kazanacağız. 2023 seçimlerinden de başarıyla çıkacağız’ diyor'” yazdı.

İşte, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin o sözleri:

EKONOMİ, EKONOMİ, EKONOMİ

“Cumhurbaşkanı halkın da siyasetin de en önemli sorununun ekonomi olduğunun farkında. Fiyat artışları karşısında halkın gelir seviyesinin artması için alınan tedbirleri devreye sokuyor. Ama enflasyon düşmeden, dövizdeki yükseliş durmadan bu tedbirlerin kalıcı olarak fayda sağlaması mümkün olmuyor. Ekonomideki sorunları çözmek elbette ki iktidarın görevi. Cumhurbaşkanı aralık ayıyla birlikte enflasyonun ciddi oranda gerileyeceğini ve ekonominin rayına oturacağını düşünüyor. “Halkımız bir kez daha görecek ki ekonomideki sorunları da yine AK Parti çözüyor. Bunu başaracağız” diyor.

ERKEN SEÇİM NEDEN OLMAZ

Muhalefet, hayat pahalılığının ateşten bir gömlek olduğu bir dönemde erken seçime gitmek için zorlar. Ama Erdoğan buna niye yanaşsın? Erdoğan gibi tecrübeli bir siyasetçi ekonomide arzu ettiği iyileşmeleri yapmadan neden seçime gitsin?

Muhalefet neden erken seçim istiyorsa Erdoğan da tam da o nedenle erken seçime gitmez.

MORALİNİZİ BOZMAYIN UYARISI

Ekonomik sıkıntılar AK Parti kadrolarında zaman zaman moral bozukluğuna yol açıyor. AK Parti, ekonomik refah sağladığı için girdiği seçimleri kazanan bir parti. Enflasyonun yüzde 70’i geçtiği bir ortamda her şey günlük gülistanlık demek mümkün mü? Dar gelirli kitlelerin yaşadığı geçim sıkıntısı karşısında üzülmemek mümkün mü? Erdoğan şimdiye kadar kaç seçim geçirmiş bir lider. O nedenle AK Partililerle görüşmesinde, “Moralinizi bozmayın, seçimleri biz kazanacağız. 2023 seçimlerinden de başarıyla çıkacağız” diyor.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!