Hocalı Soykırımı Değil, Türk Soykırımı

Bu haftaki Ermenilerin yayın organı Agos gazetesinde “EKMEKÇİYAN AİLESİ YASINA SAYGI BEKLİYOR” başlıklı bir haber var. Haberin içeriğine göre 1982 yılında Esenboğa havaalanına bombalı saldırı düzenleyerek 9 kişiyi öldüren,72 kişiyi de yaralayan, yakalanıp yargılanan ve idam edilen Asala Terör örgütü üyesi Levon EKMEKÇİYAN’ın naşını ailesi geri istiyormuş ve bu amaçla dava açmışlar.
 
  Levon EKMEKÇİYAN eli kanlı bir katildi. Yakalandı ve yasalara göre yargılanarak idam edildi. Peki, Hocalı’da katledilen bebeklerin, yaşlıların, kadınların suçu neydi? Suçları gayet açık ve ağır, Türk ve Müslüman olmaları. İşte bu nedenle dünya Hocalı’ya kayıtsızdır.
 
  ABD’nin ve Avrupa’nın olaya kayıtsız kalmasını anlarız. Peki, Türkiye’de Hırant DİNK’in öldürülmesi üzerine sokaklara dökülerek” hepimiz Ermeniyiz” diye bağıranların bu olay karşısındaki tutumlarına ne demeli?
 
  Hırant DİNK’in tek bir mahkemesini bile kaçırmayanlar, mahkeme önünde ellerinde pankartlarla, İnsan haklarından dem vuranlar, Hocalı’da yakılarak, derileri soyularak, tecavüze uğrayarak öldürülen kadınların, yaşlıların, bebeklerin hesabının sorulmasını neden dile getirmezler?
 
  Hocalı katliamının emrini verenler ve katliamı bizzat gerçekleştirenler bugün Ermenistan’da Cumhurbaşkanlığı koltuğunda ve milletvekili sıralarında oturmaktadırlar.
 
   Ermeniler Hocalı’da sadece katliam yapmamış, Azerbaycan Türklerinin topraklarını da işgal etmişlerdir. Ne zaman? 21 yıl önce. Bugün 90 yıl önce yaşanmış bir tehcir, yani başka bölgeye nakletme olayının hesabını bizden soran, bu nedenle onlarca diplomatımızın ve onların ailelerinin kanına giren Ermeniden bu yaptığının hesabını kim soracak?
 
  Yakın Tarihimizin kaydettiği en büyük vahşet karşısında sessiz mi kalacağız?
 
 
  Hocalı soykırımı tipik bir Ermeni vahşetidir. Ben dâhil belli bir yaşın üzerindeki her Karslının ninelerimizden, dedelerimizden dinlediğimiz “diri diri yakma”hikayelerinin aynısı.  Subatan ve Derecik Köylerinde gözlerimizin önünde açılan toplu mezarlarda ahırlara doldurularak yakılmış ecdadımızın yaşadığının tıpkısıdır.
 
  Yaklaşık 110 yıldır dönemler itibariyle Türk Milletine karşı katliam yapan ve bir türlü Türk kanına doymak bilmeyen Ermenilerin, 21 yıl önce Hocalıda yaptıkları vahşetin son Türk katliamı olduğunu kim garanti edebilir?
 
  Hocalı’da yaşananları “Hocalı soykırımı”diye nitelemek noksan olur. Orada yaşananlar Ermenilerin tarih boyunca yaptıkları Türk Sokırımının devamıdır. İlk olmadığı gibi son olmayacağını da anlamak mümkündür.
 
 
  Hocalı’nın eli kanlı katilleri Ermenistan devletini yönetirken, Türk yurtları işgal altındayken, Ermenilerin ülkemiz üzerindeki iddiaları devam ederken, bu ülkede kimileri “hepimiz ermeniyiz”diye bağırıyor, kimisi de “biz şeker pirinç satacağız Ermenistan sınır kapısı açılsın”diyor,Yazıklar olsun…
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!