Hindistan’da Karısını Uyurken Kobrayla Öldürdü

Hindistan'da Karısını Uyurken Kobrayla Öldürdü

Hindistan mahkemesi, karısını öldürmek için kobra kullanan adamı suçlu buldu. Cinayeti titizlikle planlayan ve suçunu itiraf eden sanığın idamı istendi.

Hindistan’ın güneyindeki Kerala eyaletinde  bir adam, geçen yıl 25 yaşındaki karısını uyurken zehirli bir kobra kullanarak öldürmekten suçlu bulundu.

Eyaletin Kollam bölgesindeki mahkeme, yalnızca Sooraj olarak tanımlanan zanlıyı cinayetten suçlu buldu ve çarşamba günü ceza verecek. Savcılık, cinayetin “nadirin en nadide” kategorisine girdiğini savunarak ölüm cezası talep etti.

Adamın, bir yılan avcısı aracılığıyla 2 yılanı “kiraladığı” ve bunları aylar içinde 2 kez, yalnızca Uthra olarak tanımlanan karısının üzerine saldığı iddia edildi.

Cinayeti titizlikle planlayan ve yılan ısırıklarıyla ilgili kapsamlı internet araştırması yapan 27 yaşındaki sanık, ilk teşebüsünü Mart 2020’de yaptı. Karısının üzerine uyurken bir engerek yılanı saldı ancak karısı yılan tarafından ısırıldıktan sonra yaralı kurtuldu. Uthra, yılan sokması sonucu 52 gün yatalak kaldı.

Sanık, 7 Mayıs’ta ikinci denemesinde başarılı oldu ve Uthra, Kollam bölgesindeki Anchal kasabasındaki evinde ölü bulundu. İlk raporlar, ölüm nedeninin bir yılan ısırığı olduğunu belirledi.

Sanık, Uthra’nın ailesinin, vücudundaki yılan ısırıkları ve kocasının mülkünü onun adına devretmeye teşebbüs etmesi nedeniyle suç işlediği iddiasından haftalar sonra, karısını öldürmek suçlamasıyla tutuklandı. Sanığın ebeveynleri ve kız kardeşi de aile içi şiddetten suçlandı.

Tutuklandıktan sonra, sanık Temmuz ayında suçu itiraf etti ve Uthra’yı uyku haplarıyla uyuşturduğunu ve Ona saldırması için üzerine bir kobra saldığını söyledi.

Soruşturma sırasında, yılana otopsi ve DNA analizi yapıldı. Polise göre, suçun ardındaki güdünün para olduğuna inanılıyor. Sooraj evlenirken bir miktar para ve altın almış olsa da, bundan memnun olmadığı, ayrıca sanığın başka bir kadınla evlenmek için karısını öldürmek istediği belirtiliyor.

Polis, sanığın yargılama süresi boyunca hiçbir pişmanlık göstermediğini de belirtti.

Kaynak: AjansBizim

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!