HER YİĞİDİN BİR YOĞURT YEYİŞİ VARDIR.

HER YİĞİDİN BİR YOĞURT YEYİŞİ VARDIR.

 

 

Ümit Özdağ’ı köşeye sıkıştırıp kamuoyu önünde küçük düşüreceğini zanneden kuş beyinliler bazı platformlarda “Siz benimle böyle konuşamazsınız bana böyle soru soramazsınız” şeklinde hadsizlik yapıyorlar.

 

Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki, Ümit Özdağ O saçları değirmende ağartmadı, onlarca yıl okudu yazdı Profesör oluncaya kadar aklı ve yüreği bilgi hazinesi haline geldi, o yüzden onun bilge kişiliğine saygı göstermeniz gerekir.

 

Ikincisi Ümit Özdağ sizin gibi AKP çanağından yiyip içmedi. Şayet O da sizin gibi Saray beslemesi olsaydı hem sizin gibi yanar döner hem de bu düzenin tetikçisi olurdu.

 

Ancak o Saray rejiminin er geç çökeceği hakkında kitaplar yazdı, yeniden parlamenter sisteme dönüleceğini ve Atatürk’le buluşacağımızı yazdı. AKP’li siyasetçilerin Fethullah Gülen’e övgüler yağdırdığı dönemlerde o yiğitçe karşı duruşu sergiledi ve yeniden Türk milliyetçiliği kitabını yazdı.

 

Bu nedenle ayarları tam oturmuş bir adama kılkuyrukların ayar vermesi mümkün değildir. Hangi üniversitede hangi panelde olursa olsun “bilim birlik ve kardeşlik”esasları içerisinde siyaset yapan Sayın Ümit özdağ’a karşı saygısızlık ve hadsizlik yapamazsınız.

 

Yaparsanız da cevabını fazlasıyla alırsınız. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Sayın Ümit Özdağ’a öyle “sinirlenme, sen konuşma” gibi itirazlarda bulunamazsınız. Mademki onu kışkırtacak ve rencide edecek sorular soruyorsunuz ve tahrik ediyorsunuz o zaman her türlü cevabı almaya hazır olmalısınız.

 

Ümit Özdağ sizin ağa babanıza eğilmemiş minnet etmemiş bir siyasetçidir. Kaldı ki çömezlerin karşısında her şeye Eyvallah diyecek bir adamda değildir. Sayın Ümit özdağ’ın nefret ve İntikam dili kullandığını söyleyenler ya Türk düşmanlarıyla işbirliği içerisindedir veya gafildirler.

 

Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gelene hart hurt yapmasına sesini çıkarmayan, halkı ayrıştırma Ve kutuplaştırma Siyaseti karşısında sessiz kalan bilumum insanların Ümit Özdağ’a laf söylemek için her şeyden önce gusül abdesti almaları gerekir.

 

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..

 

Ertuğrul kalafat

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!