‘’HEM ATATÜRK’ÜN ASKERİ HEM DE ERDOĞAN’IN MİLLETVEKİLİ OLUNMAZ’’

‘’HEM ATATÜRK’ÜN ASKERİ HEM DE ERDOĞAN’IN MİLLETVEKİLİ OLUNMAZ’’

FOX TV de İlker Karagözün “Çalar Saat” programına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘’HEM ATATÜRK’ÜN ASKERİ HEM DE ERDOĞAN’IN MİLLETVEKİLİ OLUNMAZ’’

CHP’den milletvekili seçildikten sonra istifa eden ve Memleket Partisine geçen daha sonra da buradan ayrılan İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AKP’ye katılmasıyla ilgili olarak konuşan Özdağ,  “Hem Atatürk’ün askeri hem de Erdoğan’ın milletvekili olunmaz. ‘’ dedi.

’’Erdoğan’ın en büyük siyasal rakibi Mustafa Kemal Atatürk’tür.’’
Açıklamalarına devam eden Özdağ, ‘’Erdoğan’ın en büyük siyasal rakibi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Erdoğan 20 yıldan bu yana Atatürk’ün kurmuş olduğu cumhuriyetin temellerini adım adım yıkmıştır. Bu yıkış sürecinde FETÖ adlı casusluk ve terör örgütüyle iş birliği yapmıştır. Bu yıkım sürecinde PKK’yla İmralı’da anayasa yazmıştır ve 15 Temmuz sonrasında da FETÖ’yle sonlandırdığı ilişkinin yerine devleti diğer tarikat ve cemaatlerin eline teslim etmiştir. 4 bin senelik Türk tarihinde ilk defa devlet bir cemaatler ve tarikatlar federasyonu haline gelmiştir. Erdoğan hala Atatürk’ün kalan mirasıyla da mücadeleye devam etmektedir.” ifadesinde bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!