Hamidiye Minibüs Durağı yeni yerinde yeni haliyle hizmet verecek

featured

Kağıthane Belediyesi tarafından Kağıthane-Şişli arası sefer yapan Hamidiye Minibüs Durağını sürücü ve yolcuların konforlu ulaşımı için yeni yeri olan yeri olan Hamidiye Alp Sokak’ta sıfırdan inşa edildi.

Eskiden farklı bir noktadan hizmet veren Hamidiye Minibüs Durağı, şoför esnafının dinlenmesi, minibüslerin güvenli park etmesi için uygun bir yerde değilken ihtiyaçların karşılanmasında da yetersiz kalıyordu. Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Minibüs Durağı, yeni yeri olan Hamidiye Alp Sokak’ta yeni baştan inşa edildi.

Durağın açılış programına katılan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yaptığı konuşmada, “Şoför esnafımız yeni durağında; sefer aralarında dinlenip, yorgunluğunu atıp tekrar seferine çıkabilecek. Bu da trafikte sürüş güvenliğini artıracaktır. Binamıza bir adet çay ocağı ve mescit de inşa ettik. Bir yandan yorgunluk atarken bir yandan da ibadetlerini aksatmadan yerine getirebilecekler. Araç park alanını ve çevre yolunu yeni asfaltla kapladık. Bu sayede araçlarını güvenli şekilde park etme imkanı bulacaklar. Peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile burayı daha estetik ve doğal hale getirdik. Her anlamda Kağıthane’mize yakışır bir tesis oldu. Emeği geçen mühendisinden işçisine çalışma arkadaşlarımı da bu vesileyle tebrik ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!