Halil Konakçı’nın Aveneleri Zafer Partisi Genel Merkezi’ni Yakmakla Tehdit Ediyorlar!

featured

Zafer Partisi’ni Madımak oteli zanneden çok yanılır. Atatürk ve Türk devletinin istiklali, milli, üniter, laik devlet konusunda geri adım atmayız. Hainlere cehenneme kadar geri adım attırırız. Bu arada İçişleri Bakanlığı’ndan Resmi yazı ile 3 kez polis koruma istedik vermediler. Kendimizi koruruz.

Prof. Dr. Ümit Özdağ

 

Zafer Partisi Genel Merkezi’ne gelen tehditleri Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın Halil Konakçı hakkında suç duyurusu yapmasından sonra bilinmeyen numaralardan Genel Merkez santralimizi arayıp, “Halil hocayla uğraşmayın, Anti Kemalistler olarak gelir genel merkezinizi yakarız” diye tehdit eden müptezel şerefsizler; Bekliyoruz, gelin nasıl yakıyorsanız görelim!” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, bu paylaşımı alıntılayarak şunları söyledi:

Zafer Partisi’ni Madımak oteli zanneden çok yanılır. Atatürk ve Türk devletinin istiklali, milli, üniter, laik devlet konusunda geri adım atmayız. Hainlere cehenneme kadar geri adım attırırız. Bu arada İçişleri Bakanlığı’ndan Resmi yazı ile 3 kez polis koruma istedik vermediler. Kendimizi koruruz.” dedi.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!