Hakim, Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu duruşmadan dışarı çıkarttı

featured

DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi hakiminin kendisini salondan çıkarttığını söyledi.

‘FETÖ’ soruşturması kapsamında aralarında öğrencilerin de bulunduğu 41 kişinin yargılandığı duruşmaya katılan Gergerlioğlu yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bugün tekrar İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesindeki yargılamaya katıldık. Fakat yargılama devam ederken. 24 ceza Ağır Ceza Mahkemesi hakimi benim ismimi seslenerek salondan çıkmamı istedi. Neden dedim çıkayım ben yerinde oturarak sessiz sedasız duruşmayı takip eden bir kişiyim” dedi.

Gergerlioğlu, duruşmadaki yargılamayı sosyal medya hesabından eleştirdiği için hakimin kendisini salonda çıkarttığını söyleyerek şöyle devam etti: “Neden salondan dışarı çıkmam gerekiyor dedim hakime. Hakim Bey, işte dün akşam eve gittim, sosyal medyadan baktım benim yargılamamı eleştirmişsiniz dedi. Ara verdikten sonra milletvekili Gergerlioğlu’nun salondan çıkması gerektiğine dair hakim bir karar vermiş. 24 Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda yapılan yargılamayı eleştirdiğim için hakim bey rahatsız olmuş. Ben sessiz sedasız mahkeme salonunda otururken hakim bey bana seslenerek “Niye beni eleştirdiniz?” dedi. Mahkemenin hakimi ya beni niye eleştirdin diyor. Hakim bey ben seni eleştirebilirim. Seni eleştirmem suç mu?”

(SOSYAL MEDYA)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!