Hakan Çalhanoğlu’ndan Stefan Kuntz’a olay gönderme! ‘Yetkililer görüşümü aldı’

featured

A Milli Takım’ın ve Inter’in yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, TFF’nin görevine son verdiği Stefan Kuntz hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu. Hakan Çalhanoğlu ve Stefan Kuntz arasında Ermenistan ve Japonya maçları sonrası gerginlik yaşanmıştı. Yıldız oyuncu Stefan Kuntz’a olay göndermede bulundu. İşte ayrıntılar…

ERMENİSTAN MAÇINDAN SONRA İPLER GERİLDİ

A Milli Takım’ın EURO 2024 elemelerinde karşılaştığı Ermenistan ile 1-1 berabere aklması spor kamuoyunda Stefan Kuntz’un eleştirilmesine neden olmuştu. A Milli Takım’ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Ermenistan maçının ardından “İtalya’dan geldim, motiveyim, moralim bozuluyor ama unutmam da gerekiyor. Sonuna kadar mücadele ettik ama olmadı. Ermenistan’ı evde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha konsantre olman gerekiyor. Bu maçı alıp rahatlayabilirdik.” ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Çalhanoğlu’nun bu sözleri Stefan Kuntz’a gönderme olarak yorumlanmıştı.

KUNTZ, JAPONYA MAÇINDAN SONRA CEVAP VERMİŞTİ

A Milli Takım’ın eski teknik direktörü Stefan Kuntz, Japonya ile oynanan ve 4-2 kaybedilen maçın ardından Hakan Çalhanoğlu’nun sözlerine cevap vermişti. Stefan Kuntz, “Gerçekten en çok canımı acıtan konu, eğer oyuncular kendileri için yüzde yüzünü vermeye razı değillerse en çok canımı o acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil.” şeklinde konuşmuştu.

HAKAN ÇALHANOĞLU, KUNTZ’UN AYRILIĞI SONRASI KONUŞTU

A Milli Takım ve Inter’in yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasının ardından TRT Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz’a göndermede bulunurken teknik direktör konusunda yetkililerin kendisinden fikir aldığını belirtti.

Hakan Çalhanoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Benim Kuntz ile ilgili hiçbir sorunum yoktu. Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?

“BEN KULÜBÜMDE 6 NUMARA OYNUYORUM”

“Buraya gelen futbolcunun milli takımın nasıl oynadığını bilmesi lazım. Bir sistemimiz olması lazım. Benim pozisyonum artık farklı. 2 sezondur kulübümde 6 numara oynuyorum.”

“YETKİLİLER GÖRÜŞÜMÜ ALDI”

“Milli takım futbolcularının ‘Biz yerli hoca istiyoruz’ diye bir beyanı yok. Hangi hoca gelirse onunla çalışırız. TFF yetkilileri, takım kaptanı olarak benim görüşümü aldılar hoca konusunda.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!