Hadise’den Reza Zarrab açıklaması

Hadise'den Reza Zarrab açıklaması

Ebru Gündeş 11 yıldır evli olduğu eşi Reza Zarrab’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

Gündeş, dava dilekçesinde aldatıldığını belirtmiş Sarraf’ın Gündeş’i yakın arkadaşı Hadise ile aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etmişti.

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre Hadise ile Rıza Sarraf, Amerika’da birçok kez bir araya geldi. En son 2019 yılında Amerika’ya giderek orada görüşen ikilinin aralıklarla birkaç kez Amerika’da buluştuğu iddialar arasında. Hadise’nin Miami’ye giderken Türk vatandaşlar tarafından dikkatleri üzerine çekmemek adına aktarmalı uçuş yaptığı da iddia edildi. Şarkıcının Avrupa aktarmalı Miami’ye uçtuğu, Türk vatandaşları tarafından görüntülenmemek için büyük bir özen gösterdiği konuşuluyor.

HADİSE’DEN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından açıklama yapa Hadise, “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler aşağılanmalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım.” ifadelerini kullandı.

Hadise'den Reza Zarrab açıklaması

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!