İYİ Partili Ergun: İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya’ya Yönelik Saldırıyı Kınıyoruz

İYİ Partili Ergun: İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya’ya Yönelik Saldırıyı Kınıyoruz

 İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun dün akşam 22.45 civarında Aydın İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya yönelik saldırı üzerine yazılı bir Basın Açıklaması yaptı.

Ergun’un açıklamaları şu şekilde:

Değerli Basın Mensupları,

Dürüst, şeffaf ve hesap verebilir Belediyeciliği benimsemiş olan İYİ Parti Belediye Başkanlarımıza yönelik saldırıların gittikçe arttığı gözlemlenmektedir.

Yine dün akşam 22.45 civarında Aydın İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya’ya yönelik planlanmış bir saldırı meydana gelmiştir. Dört araç ile olay yerine gelen saldırganlar, Belediye Başkanımıza ve yanında bulunan belediye personeline saldırı gerçekleştirmişlerdir. Bu alçakça saldırıyı kınıyor, Başkanımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

İYİ Belediyeler, rant ve yolsuzluk düzenine engel olmaya devam edeceklerdir.

Ne olursa olsun şeffaf, hesap verebilir, dürüst, İYİ Belediyecilik anlayışından ayrılmayacağımızı İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak buradan tekraren ilan ediyoruz.

Bu vesile ile İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya’ya büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenlerin en ağır şekilde cezalandırılması için hukuki tüm haklarımız sonuna kadar kullanılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!