Gürban Sen Git Biraz Siyaset Dersi Al Ablalarımdan Abilerimizden

featured

mozaikkent.com’dan Yaşar Elma’nın yazısı:

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban nasıl bir milletvekili yoksa milletvekili değil mi sorusu aklıma geliyor…

Hele İyi Parti Gaziantep’den birinci sırada bir aday gösterdi. Ne partili istedi, ne halk istedi. Dahası Genel merkezden bile Gürban’ın aday olmasına birçok kişi karşı çıkmışken su paranın gözü çıksın diyorum.

Gürban kendisini kurtarmak için mi vekil oldu?

Akla gelen ilk soru hakkındaki davalardan kurtulmak için mi? Diyorum.

Reklam yapmak için mi aday oldu?

Twitter da gezerken Birde ne göreyim İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban’ın annesi rahatsızlanmış onu paylaşıyor. Teyzemize geçmiş olsun Allah bir an önce sağlığına kavuşmasını nasip eder. Ey Gürhan efendi ben pek çok vekil gördüm ama sosyal medyadan kimse annesinin, babasının, çocuklarının rahatsızlığını paylaşmadı. Allah rahmet eylesin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Babası hastanede yatıyordu hiç sosyal medyadan paylaşım yapmadı merhum hastanede yatarken. Sen reklam peşindesin yapma.

Hele birde Gürban efendi seni bu halk seçti bu halka telefonunu vermiş isen bu halk senden hastam var diye telefon açar, cenazem var diye telefon açar, düğünüm var diye telefon açar, ev alacağım veya araba alacağım diye telefon açar yardımcı olmanı ister ama sen yardımcı olmazsan olma reklam yapma.

İyi Partili Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban Telefonunu Verdi, Vatandaş Otomobil Alacağım Tanıdık Bayi Var Mı Diye Sordu

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, araç almak için kendisine tanıdık bayi soran bir yurttaşa kızdı. Yurttaş da Gürban da daha sonra mesajlarını sildi.

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, kendisine gelen ‘tanıdık otomobil bayisi’ sorusuna kızdı.

Gürban, iletişim hattıyla yurttaşların sorunlarını kendisine kolayca iletebilmesini hedefliyordu. Gürban seçim propagandasında “Beni günün 24 saati her konuda arayabilirsiniz” ifadelerini kullanmıştı.

Bayiden araba almak için tanıdık var mı diye sormuşsunuz.

Bu bir milletvekiline sorulacak soru değil, heralde yanlış yazdı yada sahte hesap galiba diye cevap vermedim!

Devletin işini, halkın problemlerini bırakıp; sizin alacağınız araba için bayi bayi gezmemi yada aramamı hayal etmediniz herhalde?

Ama mesajın gerçek olduğunu üzülerek görüyorum ısrarlarınızdan.”

Gürban’ın bu mesajı sonrası, soruyu soran @emrahsertpolat adlı Twitter kullanıcısı, söz konusu tweetini sildi ve Milletvekili Gürban’ın mesajının altına “Sizi kırmak istemedim vekilim mağdur olduğum için yazmıştım ama tamam geri alıyorum kusuruma bakmayın” diye yazdı.

EY GÜRBAN EFENDİ BİRAZ SİYASET DERSİ AL

Ey Gürban efendi sen git Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i örnek al, sen git Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunu örnek al, sen git Ak Parti Milletvekilleri Derya Bakbak’ı Ali Şahin’i, Mehmet Erdoğan’ı CHP milletvekilleri Melih Meriç Akif Ekici’yi Mehmet Şekeri, Mehmet Ay’ı ve ismini sayamadığım bu insanlar hasta için koştu, cenazelere koştu, uçak saatini kaçıran haç vazifesi yerine getirmek için Hac yolcusunu uçağını bekletti, bu insanlar mobilya alacak olanlara ev ve araba alacak olanlara yardımcı oluyor. Sen git Gürban efendi bu kişilerden sen siyaset dersi al ve birazda insanlık dersi al derim.

Kısacası: Nasıl milletvekili oldun herkes biliyor sen vekil olamazdın ama neyse ama bu insanlar gibi olman için daha çok çalışman lazım Gürban efendi…

Kaynak: https://www.mozaikkent.com/gurban-sen-git-biraz-siyaset-dersi-al/

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!