Günün bomba transfer haberleri (8 Temmuz 2023)

featured

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte birçok önemli yıldızın adı Süper Lig kulüpleriyle anılmaya başladı. Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Ryan Kent hamlelerini yaparken Trabzonspor Mislav Orsic, Kourbelis, Joaquin Fernandez ve Onuralp Çevikkan’ı kadrosuna kattı. Beşiktaş bu süreçte Emrecan Bulut’u kadrosuna kattı. Galatasaray ise kiralık olarak kadrosuna kattığı Kaan Ayhan’ın bonservisini alsa da henüz yeni bir transfer yapmadı.

Süper Lig’de başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler önemli yıldızların peşinden koşuyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik…

09:0608 Temmuz 2023

Fenerbahçe’den Beşiktaş’a Djiku çalımı

Daha önce İtalyan ekibi Udinese’de oynayan Rodrigo Becao için temas kuran Fenerbahçe, kariyerine Fiorentina’da devam eden Brezilyalı futbolcu Igor Julio de Paulo’yu da listesine almıştı. Ancak; Fenerbahçe’nin stoperdeki yeni hamlesi ise ezeli rakibi Beşiktaş’a da çalım niteliğinde olacak gibi görünüyor.

Futbol kariyerine Fransız ekibi Strasbourg’da devam eden ve geride bıraktığımız günlerde buradan ayrılan Alexander Djiku için Fenerbahçe devreye girdi. Kanarya, Gana ve Fransa vatandaşlığı bulunan 28 yaşındaki futbolcuya transfer teklifini sundu.

Takvim’de yer alan habere göre Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Djiku’ya Beşiktaş’ın teklifinden daha yüksek bir teklif sundu. Sarı-Lacivertliler’in Djiku transferinde şu anda bir adım önde olduğu öğrenildi.

Stoper transferinde Fenerbahçe’dee artık öncelik haline gelen Djiku, savunma hattında faydalı isimlerden biri olarak biliniyor. Stoper mevkisinin dışında sağ bek ve ön liberoda da oynayabilen 1.82 boyundaki Ganalı oyuncu, sağ ayağını etkin bir şekilde kullanıyor. (TAKVİM)

 

09:0108 Temmuz 2023

Aubameyang’dan Galatasaray’a transfer cevabı

Bir yandan Icardi transferinin açıklanması için geri sayıma geçerken, diğer taraftan da takımın diğer golcüsünü belirlemeye çalışan Galatasaray, adaylardan Pierre Emerick Aubameyang ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Chelsea ile yolları ayırma kararı alan 34 yaşındaki futbolcuya teklifini sundu.

Galatasaray’ın kendisine teklifi sonrası Aubameyang’ın düşünmek için süre istediği öğrenildi. Özellikle Suudi Arabistan kulüplerinden gelen teklifler nedeniyle kafasının karışık olduğu belirtilen Aubameyang, bu görüşmelerden çıkacak sonuca göre, Galatasaray’a son cevabını iletecek.

Galatasaray cephesinin ise beklemeye tahammülü kalmadı. Teknik direktör Okan Buruk’un da isteğiyle forvet transferini bir an önce noktalamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Aubameyang dışında da listedeki birçok isimle aynı anda temasları sürdürüyor. Galatasaray’da tek hedef, yeni golcüyü Avusturya kampına götürebilmek. Galatasaray’ın bugün başlayacak olan kampında ileri uçta oynayabilen tek isim Barış Alper Yılmaz olacak. (FANATİK)

08:5808 Temmuz 2023

Beşiktaş’ın stoper transferindeki ilk hedefi Lyanco

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hareket eden Siyah-Beyazlılar stopere takviye yapmak istiyor. Beşiktaş, Southampton’ın Brezilyalı stoperi Lyanco ile anlaşma sağladı. Fakat Lyanco için 8 milyon Euro bonservis isteyen Southampton ile henüz anlaşma yok.

Kartal, Southampton’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Taraflar arasında görüşmelerin oldukça olumlu ilerlediği öğrenildi.

Leicester City’den ayrılan Daniel Amartey’le de temaslarını sürdüren Kara Kartal, 2 futbolcuyu da bitirme aşamasına gelirse tercihini Lyanco’dan yana kullanacak.

Çünkü kadrosunda birçok Afrikalı futbolcu bulunduran Beşiktaş, sezon ortasında Afrika Kupası’na çok fazla oyuncu göndermek istemiyor. (FANATİK)

08:5508 Temmuz 2023

Trabzonspor’dan transferde iki yeni hedef! 2.01’lik golcü

İleri uca mutlaka bir takviye yapmayı hedefleyen Karadeniz devi, İngiltere Premier Lig’den düşen Southampton’ın golcüsü Paul Onuachu için devreye girdi.

Geçen sezonun devre arasında Genk’ten 18 milyon Euro bedel ile takıma katılan Nijeryalı futbolcu için kiralama formülü devrede.

29 yaşındaki oyuncu için Belçika’dan da birçok takımın devrede olduğu bilgisine ulaşılırken, Ada ekibinin vereceği cevap bekleniyor.

Eğer yıldız oyuncu, bir yıllığına kiralanmak isterse kulübüyle temasa geçilecek. Ancak oyuncuya ödenen bonservis nedeniyle kiralama bedelinin de yüksek olabileceği konuşuluyor.

Bordo-Mavililer’in listesindeki bir diğer isim de Youcef Belaili… Son olarak Fransız ekibi Ajaccio’da forma giyen Cezayirli kanat oyuncusunun bonservisi elinde.

Bu bölgeye takviye yapıp, rotasyonu genişletmek isteyen Fırtına, 31 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı istiyor. Ayrıca Belaili’nin çok yönlü bir oyuncu olması nedeniyle teknik ekibin de bu transferi istediği belirtildi. Deneyimli futbolcu, sağ kanadın dışında sol kanat ve on numara bölgelerinde de görev yapabiliyor. (FANATİK)

08:5308 Temmuz 2023

Sacha Boey imzayı atıyor! İşte kazanacağı ücret

Galatasaray yönetimi, stratejik bir hamle yaparak iki yıl anlaşması kalan Fransız sağ bekin sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

480 bin Euro garanti ücretle A Takım’ın en az kazanan iki yabancısından biri olan 22 yaşındaki savunmacı için 1-1.5 milyon Euro arasında bir rakam düşünülüyor.

Maaşını 3’e katlama fırsatı yakalayacak genç oyuncuya serbest kalma maddesi koyulması ise gündemde değil. 

Fransa Milli Takım formasını giydiği takdirde değerini artıracak Boey’e son olarak Bournemouth 12 milyon Euro verdi ancak Galatasaray kabul etmedi. Bu arada sarı-kırmızılı kulüp, Nelsson, Torreira ve Zaniolo için de kapısını çalan Avrupalı kulüplerden beklediği rakamları alamadı. (FOTOMAÇ

08:5008 Temmuz 2023

Szymanski’de işlem tamam! Fenerbahçe, Dinamo Moskova’ya resmi teklifini iletti

Arda Güler’in Real Madrid’e transferi sonrası 10 numara arayışına giren Fenerbahçe Dinamo Moskova forması giyen Polonyalı 10 numara Sebastian Szymanski’yi gündemine almıştı.

24 yaşındaki yıldızla görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler’in oyuncuyla yıllık 2,5 milyon euro maaş ve 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi. Polanyalı yıldızı ikna ettikten sonra Rus kulübü ile görüşmelerini sıklaştıran Kanarya’nın oyuncunun kulübüne de 10 milyon euro bonservis+bonuslar şeklinde resmi teklif yaptığı belirtildi.

Szymanski için ilk etapta 20 milyon euro talep eden Dinamo Moskova’nın yapılan son görüşme sonrasında bu talebini 16 milyon euro’ya kadar indirdiği ifade edildi. Polonyalı yıldızın transferinde ısrarcı davranan Fenerbahçe’nin Rus kulübünü kısa süre içerisinde ikna etmesi ve Szymanski’yi kadrosuna katması bekleniyor. (TAKVİM)

08:4808 Temmuz 2023

Galatasaray, Angelino için Leipzig ile yeniden masada!

Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda düğmeye basan Sarı- Kırmızılılar, sol bek mevkisi için Alman ekibi Leipzig’de oynayan İspanyol yıldız Angelino’yu öncelikli hedef olarak belirledi.

Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için Leipzig ile görüştü ve Alman kulübüne 8 milyon Euro bonservis teklif edildi. Leipzig ise 30 Haziran 2025 tarihinde kontratı sona erecek futbolcusu için Cimbom’dan 12 milyon Euro talep etti.

Taraflar arasındaki pazarlıkların yeniden başladığı ve G.Saray’ın bu transferde kararlı olduğu öğrenildi. Angelino için teknik direktör Okan Buruk’un da olumlu rapor verdiği biliniyor. (TAKVİM)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!