Güntekin Onay’dan Fenerbahçelileri kızdıran sözler

Güntekin Onay'dan Fenerbahçelileri kızdıran sözler

Oda TV’de yer alan habere göre, Süper Lig’de Fenerbahçe, 22. hafta maçında Çaykur Rizespor’la karşılaştığı maç öncesinde Erol Bulut yayıncı kuruluşa tepkili konuştu.Ardından yayıncı kuruluş yorumcularından Güntekin Onay’ın söylediği sözler ise taraftarlar tarafından tepki çekti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Erol Bulut, yayıncı kuruluş beIN Sports’a karşı Fenerbahçe’nin tavrını sürdürdü. Bulut, “Tutumumuz Fenerbahçe olarak yine değişmedi, aynı tutum yine bizde devam edecek yayıncı kuruluşla ilgili. Değişmediği sürece zaten bizim de tavrımız değişmeyecek. Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Spor spikeri Güntekin Onay ise bunun üzerine, Bulut’un açıklamalarını “çarpıcı” olarak değerlendirdi ve tepki çekti. Onay, “Erol Bulut’un çarpıcı açıklamalarını dinledik, Sumudica’yı izleyelim şimdi” dedi.

beIN Sports’a konuşan Erol Bulut, “Maçla ilgili çok fazla şey söylemeyeceğim. Maç öncesinde konuştuğumda stüdyodan iyi şeyler gelmemiş. Böyle devam ederse iyi şeyler olmayacak. Bir değişim gösterilmeli. Kazandığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Güntekin Onay ise bu sözler üzerine, “Bu tepki devam ediyor, bunun kime ne faydası var? Herkes Fenerbahçe teknik direktörünü maç öncesi ve sonrası dinlemek istiyor. Bizi cezalandırmıyor ki, Fenerbahçe taraftarını ve spor kamuoyunu cezalandırmış oluyor. Eğer bizim bilmediğimiz başka bir şey varsa bilelim Karagümrük maçındaki talihsiz olayın dışında” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!