Ömer Çavuşoğlu mağdurları birleşiyor

Anadolu yakasında Ömer Çavuşoğlu’na ait Arkkon İnşaat, Göztepe’de Mart ayında teslim edilmesi gereken binayı bitirmeyerek yarım bıraktı. Çavuşoğlu sözleşme gereği daire sahiplerine ödemesi gereken kira bedellerini de yaklaşık 10 aydır ödemiyor.

Işık apartmanı sakinlerine yaklaşık 10 aydır vaatlerde bulunan ve bu vaatleri cılız çalışmalar yaparak yerine getirmeyen Çavuşoğlu ve ARKKON İnşaat artık telefonlara da cevap vermeyerek, ofise giden temsilcileri çeşitli bahanelerle atlatarak iletişimi tamamen koparttı.

Apartman sakinlerinden oluşan heyete her görüşmede “Sıkıntı yok, bu hafta başında başlıyoruz” diyerek adeta başından savan ve iyi niyeti sonuna kadar suistimal ederek, sabırları zorlayan Ömer Çavuşoğlu, daireleri zamanında teslim edemediği, sözleşmedeki kiraları uzun zamandır yatıramadığından sözleşmenin iptali ve zararın karşılanması için apartman sakinleri tarafından mahkemeye veriliyor.

Bu arada sözleşmeye göre dairelerin tesliminden sonra apartman sakinleri tarafından ipoteği çözülecek olan ve müteahite verilen 3 dairenin de Arkkon inşaat tarafından satıldığı ve daireleri alanların da tapu hakkı olmadığı için mağdur edildiği ortaya çıktı. Bu daireleri alanların da haklarını aramak için hukuk mücadelesi başlatacakları öğrenildi

Haber Ayyıldız’a açıklama yapan apartman sakinleri “Her görüşmede Ömer Çavuşoğlu'nun oğlu Ömer Çavuşoğlu da katılıyor. Vaatlerde bulunup bunu yerine getirmediler. Bir sonraki görüşmelerde yine vaatlerde bulunarak sabrımızı taşırdılar. İyi niyetimizi sonuna kadar kullandılar ve sonunda dairelerimizi yarım bırakarak sırra kadem bastılar. Hukuk yoluna gitmekten başka çaremiz kalmadı. Önümüzdeki günlerde çok çarpıcı bazı belgelerle basın açıklaması yapacağız.” dediler.


Göztepe'de Arkkon tarafından yapımı zamanında bitirilmeyen ve yarım bırakılan apartman

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!