Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı’dan Rıdvan Dilmen’e yanıt

Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'dan Rıdvan Dilmen'e yanıt

Rasim Ozan Kütahyalı, kendisini hedef alan Rıdvan Dilmen’e “FETÖ ile mücadelenin en önemli savaşçılarındanım” sözleriyle yanıt verdi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in NTV canlı yayınında yaptığı açıklamalara, Turkuvaz Medya Grubu’nun ardından Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’dan da yanıt geldi.

TürkMedya Grubu bünyesindeki Güneş gazetesindeki köşesinde Rıdvan Dilmen’e, adını vermeden yanıt veren Kütahyalı, ”Ben de bu muharebenin ve ihtilalin en önde gelen savaşçılarından ve devrimcilerinden biriyim. Bu gerçeği inkar edenin de alnını karışlarım” diye yazdı.

Dilmen, Kütahyalı için “Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı. Sen şike sürecinde FETÖ sevdalısıydın. Boşnaklara en fazla hareketi yapan insan. Biz de hatalıyız. Biz niye isyan etmedik. Şimdi Osman Gökçek’in, Melih Bey’in Beyaz TV’ye çıkıyor. Kime yazıyor? Nasıl yönetiyorlar şimdi bunlar. Galatasaray’da Dursun Bey Başkan. Fatih hocamızla o gün bugün görüşmüyoruz. Gerçekten hocamı severim. Küsüzdür, darılırız. Ama gecenin birinde evine gitsem çayımı içerim.” ifadelerini kullanmıştı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!