AKP siyaseti camiye sokmaya devam ediyor!

AKP siyaseti camiye sokmaya devam ediyor!

CAMİYE AİT MİKROFONU ELİNE ALDI, AKP’NİN İCRAATLARINI ANLATTI

Türkiye adım adım seçimlere yaklaşırken, Siyasi partilerin ittifak çalışmaları da hız kazandı.  Seçim propagandaları  Bartın’da camilere kadar girdi. AKP’liler camilerde AKP’nin icraatlarını sayarak kendi ittifaklarına katılmayan partileri hedef alıyor. Olay dün Bartın merkeze bağlı Çakır Kadı köyü Sakaoğlu mahallesinde yaşandı. AKP Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcısı Uğur Yılmaz ve AKP’li Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte gittiği köy camisinde yatsı Namazından sonra Camii içerisinde Camiye ait mikrofonu da eline alarak sohbete başladı.

ÖNCE KURAN OKUDU, ARDINDAN SEÇİM PROPAGANDASI YAPTI

Camii imamı Şaban Aydın’ında hazır bulunduğu AKP kurmaylarının seçim propagandasında AKP Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı sohbet öncesinde kuranda okudu, ardından Hükümetin icraatların anlatarak seçim propagandası yaptı. Camii cemaati camii içerisinde yapılan seçim propagandalarını şaşkınlıkla izlerken tepkilerini de dile getirerek önce yatsı namazını kıldık, ardından il başkanı Turhan Kalaycı mikrofonu eline aldı, kuran okudu ve hemen ardından hükümetin icraatlarını anlatarak seçim propaganda başladı.

ALLAH’IN EVİNDE SİYASET YAPILMAZ

Başkan Kalaycı bununla da kalmayarak AKP ve MHP cumhur ittifakına destek vermeyenleri eleştirdi. Camii cemaatinden bazıları bu olan bitenlerden rahatsız olduklarını belirterek camii Allah’ın evi burada siyasi sohbet, propaganda yapılması son derece yanlış diyerek tepkilerini dile getirdi.  AKP Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı sosyal paylaşım sitesinden; “İl Başkanımız Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcımız Uğur Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun ile birlikte Çakır Kadı köyü Sakaoğlu mahallesinde vatandaşlarımızı ziyaret ederek sohbet ettiler açıklamasında bulundu.


 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!