GREEN CARD (yeşil kart) başvuru sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?

featured

Green Card başvurularının tamamlanmasının ardından sonuç tarihi gündem oldu. Ücretsiz olarak ABD’de yaşamak isteyenler Yeşil Kart başvurularını tamamladı. Göçmenlık kartı olarak da bilinen Green Card sahipleri, Amerika’da vize sorunu yaşamadan çalışma ve yaşama hakkına sahip oluyor. Şartları sağlayan ve yeşil kart çıkanlar, çeşitli iş olanakları, devlet yardımları, yaşam ve seyahat gibi imkanlara sahip oluyor. Her yıl düzenlenen çekilişin ardından Green Card hakkı elde edenler belirleniyor. Peki 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Green Card sonuçlarına ilişkin detaylar…

GREEN CARD (YEŞİL KART) SONUÇLARI 2024 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yeşil kart başvuru sonuçları, www.dvlottery.state.gov daresinden paylaşılacak. Başvuru sonuçları onay numarası, soyadı, doğum tarihi gibi bilgilerle sorgulanabilecek.

DV-2024 katılımcıları, 4 Mayıs 2024 tarihinden itibaren Green Card sonuçlarını öğrenebilecek.

GREEN CARD AVANTAJLARI NELERDİR?

Green Card sahibi olanlar sosyal güvenlik numarası alabilmektedir. Böylelikle ABD sınırları içerisinde devlet veya özel sektörde iş imkanlarından yararlanabilirler.

Başka işletmelerde çalışıldığı gibi Green Card sahipleri kendi şirketlerini kurabilir.

Yeşil karta sahip olanlar ABD dışındaki ülkelere kolay vize olarak seyahat edebilir.

ABD’de kalıcı oturum izni sağlayan Green Card sayesinde tüm yasal hizmetlerden hem yerel hem de eyalet kapsamında yararlanmak mümkündür.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!