Görünmeyen Gündem

Görünmeyen Gündem

Değerli arkadaşlar sizlerle birkaç yıllık tarih yolculuğuna çıkmak istiyorum. Hedefimiz büyük resmi şöyle bir seyretmek.

Değerli arkadaşlar yakın geçmişimizde dost kardeş bir Suriye ülkesi vardı nerdeyse bize katılacaklardı o derece içli dışlı idik. O kadar içli dışlı olduk ki dış ülke finansmanı ile 911 km lik sınır hattında 1 tane mayın bırakmadık. Şu talihe bakın Allah işte biz mayınları kaldırdık. Hemen arkasından iç savaş çıktı. Bizim can kardeş Esat nasıl olduysa bir anda katil ve hain Esat oldu nasıl oldu diye sormadık. Ya bu adam katil dide niye canım kardeşim diyorduk da demedik hiçbirimiz. Emevi Camisinde Cuma’ya niyet ettik. 9milyon cemaat bize namaza değil nargile içmeye geldi.

Şimdi değerli arkadaşlar Ayyıldız Hareketi Lideri Ümit Özdağ Hocamız bas bas bağırıyor; “hedef Ülkemizin demografik yapısını bozup bölmek” diye. Devam edelim tarihe.

Tabi bu arada biz Suriye’de terör örgütleri ile savaşıp şehitler verdik. Yetmedi Rejim ile de çatışmalar yaşadık şehitler verdik. Bu operasyonlara Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatları isimlerini verdik. Adlarına zafer dedik ki Doğrudur Dualarla kurbanlarla Salavatlarla uğurladık. Destan yazdılar bunda sıkıntı yok. Sonuç ne oldu. ABD ve RUSYA ile iki anlaşma imzalandı. Bu anlaşmalar ülkemizde zafer havasında karşılandı. Vay be masada zafer aldık diye fener alayı düzenleyecektik ki… uyandık.

Meğer anlaşmanın en önemli konusu ABD ve Rus tampon bölgeleri imiş. Yani Kuzey Suriye de PYD/YPK PKK terör örgütü ile aramıza Amerika’yı sokmuşuz. İşte o günden beri bu tamponu geçip Suriye’de operasyon yapamıyoruz. Yarın devlet kuruyoruz deseler ABD İzin vermez ise operasyon yapamıyoruz. “ABD kimmiş de bize engel olacakmış” diyecektim ki papazı hatırlayıp vazgeçtim. Kısaca teröristleri kendi ellerimizle Garantili koruma altına alan ülke olarak tarihe geçtik.

Bu bilgiler ışığında resmi büyütüyoruz arkadaşlar.

Güney sınırımızın demografik yapısı değişmiş, nüfus Arap çoğunluğa Kilis ve Hatay başta birçok noktada ulaşmış, mayınlar temizlenmiş, sınır güvenliğinden eser kalmamış. Sınırımızın 15 km., yani 20 dakika altında ABD tam teçhizat arkasında da her gün palazlanan PKK’nın tüm kadroları ile akın akın aktığı PYD var. Bu aralar Türkiye’de silahlı eylem yerine yangın çıkarmak onlar için daha kolay çünkü Suriye’den yolladıkları milyonlarca Suriyelinin evlerinde şehirlerinde devletleşiyorlar.

Ve biz hiçbir şey yapamıyoruz. Zira mayın yerine sınıra (15km)den ABD çektik. Kime patlayacak nasip diyeceğiz.

Son tahlilde, bunların hepsinin hala birbiri ile bağlantısı olmadığını düşünen zevata bir şey demek haddimiz olmasa da evet bu bir oyun diyenler için Ayyıldız hareketi olarak haykırıyoruz.

Uyan Türkiye’m Nitelikli işgal başladı. Kurtarılacak bir Vatan var. Ve bu işgalin resmine isim veren “nitelikli bir işgal le karşı karşıyayız” diyen Ümit Özdağ bu yola baş koydu. Kurtuluş tehlikeyi kavramak ve sorunu doğru analiz eden Lidere destekle mümkün. Hiç merak etmeyin ÜMİT var. Mutlaka başaracağız, mutlaka hep birlikte sığınmacısız tam bağımsız Türkiye olacağız. Hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!