Görme Engelli Avukat, yazarımız Abdullah Alaboğa Beyşehir Belediye Meclis Üye Adaylığını aıkladı

featured

Konya‘nın Beyşehir ilçesinin sevilen kişilerinden görme engelli avukat, yazarımız Abdullah Alaboğa  Zafer Partisi’nden Beyşehir Belediye Meclis Üye Adaylığını aıkladı. Yerel basına bir açıklama yapan Alaboğa şunları söyledi:

Güneşin göl ile dans etmek için sabahı iple çektiği asil şehrimizin asil insanları ekonomik, sosyal ve politik açıdan akıl almaz ölçüde göz ardı edildiğinizden, T.C. Devletinin kuruluş ve var oluş sürecinde gerek verdiğiniz şehitler ile gerekse de yazdığınız kahramanlık destanları ile tasavvur edilemeyecek derecede emeği bulunan bu tarihi ilçemiz hak ettiği ilgiyi göremediği gibi, her konu da önünüze set çekilmiş, değeriniz bilinememiş ve öylesine engellendiniz ki! bu tarihi şehri hak ettiği değere kavuşturma zaferine birlikte ulaşmak için sizi dinleyen ve sizi bilen Zafer için, sessiz çoğunluk sizler için kentimizin çözümleri için, adeta kurumaya terk edilen gölümüzün yeniden eski gücü için birlikte, Sultan alaaddin Keykubat’ın: “ Cennet ya burasıdır, ya da buranın altındadır.” dediği bu cennet için rotamız Cumhuriyet, hedefimiz Zafer!

Ülkemiz turizmine hatırı sayılır katkı potansiyeli olan şehrimizin eşit, adil, paylaşımı için, “zafer zafer benim diyenlerindir.”

31 Mart 2024 tarihinde yapacağımız demokrasi şöleninin Hepimizin Zaferi olacağı inancıyla, meşaleyi birlikte yakmaya davet ediyor, Zafer Partisi Beyşehir Belediye Meclis üyesi adaylığımı ilan ediyorum.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!