Görevden alınan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin ile Ümit Özdağ ortak basın açıklaması yaptı

Görevden alınan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin ile Ümit Özdağ ortak basın açıklaması yaptı

İYİ Parti eski İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ  “Muğla Milletvekili Metin Ergun’a biat edenler il binasının kapısının kilidini değiştirdiler. Ümit Özdağ bugün akşam saatlerinde Muğla’da olacak. İl binamıza giremeyeceğimiz için açıklamamızı Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağız” diye konuşmuştu. Muğla İl Başkanı yönetimden düşürülmesinin ardından İYİ Parti İstanbul Milletvekili ile birlikte ortak basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ’ın görevden alınması konusunda çok üzgün  olduğunu belirtti, İYİ Parti’ye demokrasi çağrısı yaptı ve İncilay Gezgin’e teşekkürlerini iletti.

İL BAŞKANLARINA İMZA ATMALARI İÇİN DİLEKÇE GÖNDERİLMİŞ

İncilay Gezgin Ümit Özdağ’ın ihracı ile ilgili kendisine imza atması için yazı geldiğini duyurdu. Basın mensuplarının önünde bu metni “il başkanlığına giremediği için” kişisel telefonundan gösterdi.

Gezgin, nihai kararı verebilmek için Kavuncu-Özdağ davasının sonucunun beklenmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. İlçe başkanları ile yaptığı toplantıda onların da aynı görüşte olduğunu belirtti.

Tebligatının genel merkezden whatsapp yolu ile bildirildiğini söyleyen Gezgin, İYİ Parti’ye herhangi bir çıkar uğruna gelmediğini, Atatürk’e ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için bir mücadele içinde olduğunu söyledi.

 

Ümit Özdağ ile İncilay Gezgin Şekerdağ’ın ortak basın açıklamasının tamamı:

https://youtu.be/3O6MmyPQ1xE

 

Yorumlar kapalı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!