Gizli ve Uzak Bağlantıların En Güvenli Yolu : ProtonVPN !

featured
protonvpn indir

İsviçre merkezli Proton AG’nin geliştirmiş olduğu ProtonVPN, hızlı, güvenli ve ücretsiz bir VPN yazılımıdır. Açık kaynak kodlu yazılımda İsviçre yasaları geçerlidir ve bu nedenle veriler, çevirimiçi işlemler takip edilmemektedir.

67 farklı ülkede 2.000’den fazla sunucu ile hizmet sunan ProtonVPN, Mac,  Android, iOS, Windows ve Linux işletim sistemleri ile Android TV, ChromeBook, iPadOS, Chrome ve Firefox gibi platformlarla uyumlu çalışmaktadır. Chrome ve Firefox için uzantıları bulunan yazılım sayesinde ekstra bir kurulum gerekmemektedir. Sanal bir özel ağ olan ProtonVPN, kablosuz yönlendiriciye de kurulabilmektedir. Basit arayüzü ile herkese hitap eden ProtonVPN, uzak bağlantılarda hız başarımını %400 oranında artırırken, 10 GB/sn hıza kadar hizmet sunan yüksek performanslı bir yazılımdır.

Çevirimiçi güvenliği sağlayarak, Ip adresini başarılı bir şekilde gizleyen yazılım sayesinde internette daha güvenli sörf yapabilirsiniz. İsviçre gizliliğinin esas alındığı yazılımda çevirimiçi etkinliklerinizin izlenmesini basit bir şekilde engellemektedir. Tek hesap ile aynı anda 10 tane farklı aygıtta veya tarayıcıda kullanabileceğiniz ProtonVPN yazılımında VPN kullanımını hızlandırmak için Hızlı Bağlan özelliğini kullanabilirsiniz. Sınırsız bant genişliği özelliği olan yazılım ile sansürlenen veya erişime engellenen sitelere ulaşabilirsiniz. Reklam engelleme yeteneğine sahip programda aynı zamanda zararlı içeriklerden de koruyabilmektedir.

Güvenliğin en üst düzeyde tutulduğu ProtonVPN’de açık kaynak güvenlik yöntemleri kullanılmaktadır. Her oturum için farklı anahtarlar kullanılan yazılımda, iki adımlı doğrulama güvenliği de sağlanarak, oturum başlatılmaktadır. Standartlarının esas alındığı yazılımın sunucuları tam disk şifreleme ile korunmaktadır.

Betternet VPN, iTop VPN, NordVPN ve OpenVPN gibi rakip yazılımları arasında öne çıkan ProtonVPN yazılımındaki önemli özelliklerden biri açık kaynak kodlarının uluslararası özgür kuruluşlar tarafından test edilmesidir. Çevirimiçi etkinliklerin ve verilerin takip edilmediği, kayıtlarının tutulmadığı CERN gibi kuruluşlardaki bilim insanları tarafından belirtilmiş. Olası DNS sızıntılarının engellenmesi için de işlemler yazılımın kendi sunucularında çözümlenmektedir.

ProtonVPN yazılımındaki önemli özelliklerden bazıları şunlardır;

  • Açık kaynak kodlu ve ücretsiz
  • Kaynak kodları uluslararası kuruluşlarca denetlenmekte
  • AES 256 BİT, 4096-bit RSA, SHA384, HMAC gibi kullanılan üst düzey güvenlik önlemleri
  • Yaygın sunucu ağları
  • 60’tan fazla ülkede sunucu hizmeti
  • Yüksek hız ve performans
  • OpenVPN, IKEv2 ve WireGuard VPN standartları
  • NetShield özelliği…..

ProtonVPN ve diğer VPN yazılımlarının en son versiyonlarını edinmek için yazılımın güvenli adresi İndir İşte sitesini ziyaret edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!