Girişimci Kadınlar Zafer Partisi’nde Buluştu!

featured

Zafer Partisi Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevdagül Tunçer, bugün Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Girişimci Kadınlar Topluluğu ile bir araya geldi. Tuba Kılıç Almalı girişimci kadınların girişim yolculuklarında etkin roller üstlenerek kadınların başarı hikayelerini çoğaltmak için mücadelesini sürdürüyor. Almalı, ‘Girişimci Kadınlar’ isminde yeni bir atölyeye başlayacağını duyurarak: “Sizler artık rol model olma yolunda ilerleyeceksiniz. Böylece birbirimize motivasyon ve ilham kaynağı olacağız hem de kadının gücünü birlikte göstereceğiz. Hep diyorum ya ‘kadın değişirse çocuk değişir, çocuk değişirse dünya güzelleşir.’ Biz bu dünyayı güzelleştireceğiz.” dedi.

Sevdagül Tunçer girişimci kadınlara seslenerek:” Zafer Partisi olarak yılmadan yolumuzda gitmeye devam ediyoruz, edeceğiz de. Bu şekilde bizden sonrakilere örnek olacağız. İçimizdeki enerjiyi, potansiyeli keşfederek bunu ortaya çıkartıyoruz. Sizlerin de enerjiniz ve başarılarınız daim olsun” dedi.

Girişimci kadınlar buluşmasında fikir aşaması, markalaşma süreç yönetimi, pazarlama stratejileri geliştirme, satış hedefleri, ölçüm, müşteriyle bağ kurma, motivasyon yönetimi, karar verme teknikleri, web sitesi oluşturma, şirket kurulumu ve yönetimi gibi birçok başlıkta deneyim ve fikirler paylaşıldı.

 

DENEDİĞİNİZDE NE KAYBEDECEKSİNİZ!

Konuşmalar sırasında esas mesleğinin yaşam koçluğu olduğunu söyleyen bir kadın girişimci; bu yolda çevresinin ona inanmadığından bahsederek, “Aklımda bir fikir var kadının güçlenmesini isteyen konu para değil ama bu yolda giderken içimde bir ses var biri beni durdururken diğeri ise devam etmemi söylüyor. Fakat bu his çok canlı içimde bir projeyi şekillendirip yapmamı söylüyor” dedi. Bunun üzerine Almalı da şunu söyledi, “Peki, denediğinizde ne kaybedeceksiniz?”

BİRİNCİYİ YAPMAZSANIZ 100. OLMAYACAK!

Takı tasarımı yaptığını söyleyen girişimci bir kadın ise  büyüyeme korkusundan bahsederek, “Instagram’dan ürünlerimi satıyorum fakat yetersiz hissettiğim için ilerleyemiyorum. O yüzden işlerimi büyütemiyorum. Adım atmakta zorlanıyorum.” ifadesine karşılık Almalı, “Birinciyi yapmazsanız 100. olmayacak, adım atmaktan korkmayın!” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!