İktidar 2023’te AY’a Gidiyor; İnşallah !

İktidar 2023'te AY'a Gidiyor; İnşallah !

“2023’te Ay’a gidiyoruz inşallah!” Kim kim gidiyoruz burası “çok önemli”.

Pandemi sürecinde bir maske, kolonyayı PTT mi dağıtsın, polis mi dağıtsın derken kaos yaşanıp halk mağdur olunca, risk grubu 25-40 yaş arası çalışan grup iken 65 yaş üstünü evde göz hapsinde tutup geri dönülmez psikolojik hasarlar bırakınca bir çözüm yolu bulmak kaçınılmaz oldu elbette.

Kazdağları’nda Cengiz Holding’in Halilağa Bakır Madeni proje alanında 3,5 milyon ağaç kesileceği ve 3 köy haritadan silineceği için nefes alacak vatan kalmayınca, dünyada sadece Kazdağları’nda yaşayan, Kazdağı göknarı yaşam alanının %99’u maden için ruhsatlı alanda yok edilmeye yüz tutunca,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kuzey Ormanları’nın Beykoz mevkilerini önce ‘tarım arazisi’ ilan edip ardından kamu yararı adına inşaata açınca, rant odakları Sapanca Gölü’nü  besleyen dereleri kesip suyuna el koyup, çevresini inşaata boğup, atığını salıp gölü kirletince artık dünyada kalmak imkansız hale geldi elbette.

2023’te Ay’a gidiyoruz inşallah ! Anlaşılan, 2023’te yeniden iktidar olamayacağını kanıksamış olan hükümet, ihaleler, çevre katliamları ve başarısız sosyal devlet politikaları sonrası çareyi Ay’a gitmekte bulacak.

İyi ihtimalle halktan da gidebilen olursa IBAN bu kez 5 “ altın” müteaahhide verilir artık!

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!