“Gaziantepliler Suriyelilerin Geri Gönderilmesi İçin Zafer Partisi’ne Güveniyor!”

Zafer Partisi’nin sığınmacıları geri göndermek için başlattığı kampanyasına Gaziantep’ten büyük destek!

Suriyelilerin Suriye’ye geri dönmesi için imza kampanyası başlatan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın talimatıyla harekete geçen Zafer Partililer Gaziantep’te yoğun ilgi ile karşılandı. imza kampanyasına destek olan esnaflar, Gazianteplilerin cebindeki parayla Suriyelilerin finanse edilmesine tepki gösterdi. Söz konusu Suriyeliyse hemen gönderin diyen  bir esnaf ” ben Suriyeliysem” beni bile gönderin diyerek imza kampanyasına destek oldu.

“10 MİLYON İMZA  İÇİN İMZA İÇİN DESTEKLER DEVAM EDİYOR”

Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, parti il binasının açılışı ve bazı ziyaretleri sebebiyle Sivas’taydı. Özdağ, Suriyelileri geri göndermek için başlattıkları imza kampanyası için destek istedi.

Suriyeli sığınmacılar konusunda yaptıkları çalışmaları tüm engellemelere rağmen yollarına devam ettiklerini belirten Özdağ, “Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için topladığımız 10 milyon imzayı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne teslim edeceğiz ama aynı zamanda Suriyelilerin, Afganların ve diğerlerinin Türkiye’de kalmasın isteyen ülkelerin büyükelçilerine vereceğiz. ‘Siz alın, siz besleyin’ diyeceğiz. Kimse Anadolu’yu, Türk milletinin vatanını bütün dünyadan göçenlerin merkezi haline getiremez. Kimse Türk milletinin cebindeki parayla bu göçleri finanse etmesini ve Türkiye’nin bir yıkıma doğru sürüklenmesine destek olmamızı beklemesin” dedi.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!