Gazeteci Sevilay Yılman: “Süleyman Soylu ve Mustafa Şentop’un Ne Konuştuğunu Öğrendim”

Gazeteci Sevilay Yılman:

Gazeteci Sevilay Yılman, Habertürk’te İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un görüşmesine dair detaylar aktardı.

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop arasında gerçekleşen ve bilgi verilmeyen görüşmede neler konuşulduğunu aktardı.

Sedat Peker’in iddialarının AKP içinde rahatsızlık yarattığını söyleyen Sevilay Yılman, Meclis Başkanı Şentop’un, İçişleri Bakanı Soylu’nun gündeme getirdiği 10 bin dolar alan siyasetçi iddiasının peşine düştüğünü kaydetti.

Yılman, “Elindeki belgeyi vermiş sanırım. Yazılı bir cevap da verdiğini öğrendim. Konuşulmuş, sohbet edilmiş, istişare yapılmış ama yazılı olarak da bunu kayıtlara düşsün diye herhalde Sayın Soylu vermiş. Yazılı bir şeye ek olarak belgeyi de vermiş olabilir.

İş büyüyünce, olay bambaşka bir noktaya gelince, Mustafa Şentop’un ısrarlarıyla Süleyman Soylu açıklamak zorunda kaldı. Şöyle duydum ben. 1.5 saatlik görüşme bu, epeyce uzun bir görüşme yapılmış. Şentop’un rahatsızlıkları çok net. Sadece Şentop’un da değil, AK Parti camiasında Sedat Peker’in konuşmalarıyla ortaya atılan iddialar büyük rahatsızlık yarattı” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!