Gazeteci Serkut Bozkurt’tan Şok İddia: Sezgin Baran Korkmaz’dan Maaş Alan 12 Gazeteciden Biri…

Gazeteci Serkut Bozkurt'tan Şok İddia: Sezgin Baran Korkmaz'dan Maaş Alan 12 Gazeteciden Biri...

Gazeteci Serkut Bozkurt, canlı yayında şok bir iddiada bulundu! Bozkurt, “Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden biri Ahmet Hakan” dedi.

Sedat Peker’in, Sezgin Baran Korkmaz’ın oteline tehditle el konulduğu iddialarının yankıları sürerken, gündeme getirdiği ‘gazeteciler’le ilgili bir iddia daha ortaya atılmıştı. Canlı yayında konuşan Murat Ağırel, Sezgin Baran Korkmaz’dan 12 gazetecinin maaş aldığını ileri sürmüştü.

Ağırel, “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş” ifadelerini kullanmıştı.

Murat Ağırel’in iddialarının ardından, Şule Aydın’ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt, Ağırel’in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürdü.

Serkut Bozkurt canlı yayında, “Senin yayınında açıklayacağım ama hiç kimse şaşırmayacak o isme. Sezgin Baran Korkmaz’dan maaş alır gibi, düzenli bir şekilde para alan isimlerin başında gelenlerden biri de Ahmet Hakan. Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan. Ses kaydında Ahmet Hakan’ın adını duyacağınız net bir şekilde kesin” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!