Galatasaray’ın Yeni Başkanı Belli Oldu

Galatasaray’ın Yeni Başkanı Belli Oldu

Bugün saat 15:00 itibariyle Galatasaray’da başkanlık oylaması bitti. 4537 kişinin oy kullandığını seçimlerimde Galatasaray başkan adayları Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan olarak belirlenmişti.

Yeni seçilecek başkan ve yönetim kurulu, 3 yıl süreyle görev yapacak olup, seçimde 8 bin 500 üye oy kullanma hakkına sahip olacak.

Toplamda 30 adet oy sandığı açılmaya başlandı ve sandıktan çıkan oy sonucuna göre, 8 bin 500 üyeden 4 bin 731 kişinin katıldığı oylamada 1541 oy alan Burak Elmas, Galatasaray’ın 38. Başkanı oldu.

Sadece 41 Oy Farkı

Başlangıcından son anına kadar oy sayıları kafa kafaya giden Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu yarışını sadece 41 oy farkla Burak Elmas kazandı.

Birbirlerini Tebrik Edip El Ele Kürsüye Geldiler

Başkanlığın kazananı Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu ile sarılıp el ele kürsüye çıktılar ve birbirlerine teşekkür edip başarılar dilediler.

Açılan Sandıklarda Toplam Sonuçlar (30/30)

Eşref Hamamcıoğlu: 1500

Burak Elmas: 1541

Metin Öztürk: 893

Yiğit Şardan: 679

İbrahim Özdemir: 92

3 Başkan Adayı Salonu Terk Etti

Sandıkların daha yarısı bile açıklanmamışken Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas dışındaki diğer başkan adayları, oylamada ilk iki sırayı paylaşan başkan adaylarını tebrik ederek salondan ayrıldılar.

Seçim İzlenmeleri 3 Milyonu Buldu

Youtube yayınlarında anlık olarak 165 binleri gören Galatasaray TV, totalde 3 milyonluk izlenme aldı.

Başkanlık yarışı öncesi adaylar şu açıklamalarda bulunmuştu:

Metin Öztürk: “Galatasaray Kazanacak”

Başkan adaylarından Metin Öztürk “Çok heyecanlıyız. lisemizdeyiz, yuvamızdayız. Kim kazanırsa kazansın Galatasaray kazanacak. Hayırlısı olsun.” ifadelerini kullandı.

İbrahim Özdemir: “Galatasaray’ın Bayram Günü”

Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir “Çok heyecanlıyız. Bugün Galatasaray’ın bayram günü. Sonunda hep beraber kucaklaşıp kazananı Galatasaray’ın koltuğuna oturturuz. Bütün adaylara başarılar diliyorum.” sözlerini kullandı.

BURAK ELMAS: “Camiamız İçin Çok Önemli Bir Seçim”

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas oyunu kullandı. Elmas “Camiamız için çok önemli bir seçim. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Oy kullanan üyelerimize teşekkür ediyorum. Katılım yoğun gözüküyor. Güzel bir şey. Galatasaray’a yakışan bir sonuç çıkacağını ümit ediyorum.” açıklamasında bulundu.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: “Umarım Buradan İyi Bir Sinerji Çıkar”

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu “Dün akşam uyudum. Ben geceleri çok rahat uyurum çünkü gündüzleri çok çalışıyorum. Heyecanlı değilim ama çok meraklıyım. Galatasaray camiasının kendisini test etme zamanı olduğunu düşünüyorum. Umarım buradan iyi bir sinerji çıkar.” ifadelerini kullandı.

Yiğit Şardan: “Galatasaraylılar Kulüplerine Sahip Çıkıyor”

Galatasaray Başkan Adayı Yiğit Şardan “Katılım yüksek gibi duruyor. Galatasaraylılar kulüplerine sahip çıkıyor. Hiç heyecanlı değilim. Ailem benden daha heyecanlı. Seçim tecrübesi olan bir genel kurul üyesiyim. Kazansak da iyi olacak kaybetsek de biri kazanacak. Kabul edilebilir bir sonuç.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!