Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Alınacak olan sonucun birçok taraftar tarafından da son derece merak uyandırdığını belirtelim. Çünkü sadece iki takım taraftarını değil puan durumundan dolayı birçok takımı etkileyen bir mücadele olacak. Dev derbi 02 Kasım günü ekranlara gelecek. Başlamasına çok kısa bir süre kala hazırlıklar ara vermeden devam ediyor. Betsat sayesinde hiç olmadığı kadar avantajlı bir şekilde gelişmeleri de takip edebileceksiniz. Gelişmeler sizleri bekliyor.

Maç Saat 21.00’da

Her anı ayır bir heyecana sahne olacak karşılaşmayı naklen bir şekilde takip etmek isteyenlerin merak ettiği saat belli oldu. Dünyanın gözü saat 21.00’ ekranlarda olacak. Ülkenin en büyük iki takımı arasında yaşanacak olan çekişmeyi kesintisiz bir şekilde takip etmeye hazır olun. Bu heyecandan uzak kalmak istemeyeceksiniz. Milyonca taraftar ve milyonlarca futbol severin gözü bu maçta olacak. Sizlerde naklen bir şekilde izlemeye hazır olun. Beğeninizi kazanacak olan etkileyici fırsatlara uzak kalmak istemeyeceksiniz. Her anı tam anlamıyla yüksek kalite ile takip edebileceğinizden emin olabilirsiniz. Başlama vuruşu için dakikalar yaklaştıkça heyecan katsayısı da artıyor.

Heyecan Dolu Maça Saatler Kaldı

Herkesin gözünü çevirdiği ve merakla beklediği karşılaşmayı kaçırmak istemeyeceksiniz. İki takımda da yaşanan gelişmeler ile heyecan daha da özel hale geldi. İzleyenleri bekleyen bolca pozisyon bulunuyor. Karşılıklı olarak gollerin gelmesi de kimseyi şaşırtmayacak. Ayrıca erken gelecek bir golün maçın seyrini büyük oranda değiştirebileceğini de belirtelim. Bu yüksek heyecandan hiçbir zaman uzak kalmak istemeyeceksiniz. Çekişmeli anları hemen takip etmeye başlayın. Hakemin maça katkısının da ne ölçüde olacağı merak ediliyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!