Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transfer haberleri

featured

ARDA İÇİN DEV KAPIŞMA

Hollanda basını, Ajax’ın genç yıldızla büyük ölçüde anlaştığını öne sürmüştü. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre ise Newcastle atağa kalktı, Arda’nın ailesiyle Dubai’de görüşme yaptı.

FENER TRANSFERDE BÜYÜK OYNUYOR

Sarı-Lacivertliler, Roberto Firmino’nun ardından bonservisi elinde olan bir başka golcü Moussa Dembele’yi de listesine ekledi. Fransız yıldızla ilk görüşmenin haftaya yapılacağı öğrenildi. Fenerbahçe ayrıca kanat için Partizan’ın genç yeteneği Nemanja Jovic’le ilgileniyor.

JOAO FELIX BOMBASI!

Galatasaray’ın peşinde olduğu Joao Felix, önceki gece taraftarların yolladığı neredeyse bütün şampiyonluk videolarını izledi. Cim Bom’u da takibe alan 23 yaşındaki süperstar için “Adım adım Florya’ya yaklaşıyor” yorumları yapılıyor.

DANIEL AMARTEY’DE RAKİP ÇOK

Savunmaya yıldız bir ismi takviye etmek isteyen Beşiktaş’ta gündemde yer alan oyunculardan biri de Daniel Amartey’di. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen oyuncu için Alman kulüplerinden RB Leipzig ve Schalke de sıraya girdi.

ORTA SAHAYA FLAŞ ADAY

Ön libero adına arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınından Daily Mail’in haberine göre Beşiktaş, Glen Kamara’yı istiyor. İskoçya ekibi Glasgow Rangers forması giyen 27 yaşındaki oyuncu ile ilk temaslar kuruldu. Fin futbolcunun da kariyerini farklı bir ülkede sürdürmek istediği öne sürüldü.

CİM BOM’A DİŞLİ RAKİP! MOURINHO PEŞİNE DÜŞTÜ

Sarı Kırmızılılar, 12 yıldır kaleyi koruyan ve 6 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera’nın yerine, eldivenleri Trabzonspor’u milli file bekçisi Uğurcan Çakır’a vermek üzere harekete geçerken Cim Bom’a dişli bir rakip çıktı. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio; Jose Mourinho yönetimindeki Roma’nın yıldız eldiven için devreye girdiğini duyurdu.

KANE İÇİN 100 MİLYON EURO

Real’de teknik direktör Carlo Ancelotti’nin talebi doğrultusunda İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’ın süperstarı Harry Kane için harekete geçti. Kane’in, artık kariyerinde kupalar kazanabileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor. İspanyol Marca Gazetesi’nin iddiasına göre Los Galacticos, bu transfer içinTottenham’a, 80 milyon Euro bonservis artı 20 milyon Euro bonus olarak toplamda 100 milyon Euro teklif etti. Ancak İngiliz temsilcisinin, an itibarıyla 130 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü.

ICARDI İÇİN RAKİP ROMA!

Roma’nın Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakatlığı bulunan Tammy Abraham’ın yerine Mauro Icardi’yi almak için harekete geçti. İtalyan basını, “Roma çok ciddi ve Galatasaray’ın bu konuda işi zor” bilgisini verdi. (Akşam)

CİM BOM’A DİŞLİ RAKİP! MOURINHO PEŞİNE DÜŞTÜ

Sarı Kırmızılılar, 12 yıldır kaleyi koruyan ve 6 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera’nın yerine, eldivenleri Trabzonspor’u milli file bekçisi Uğurcan Çakır’a vermek üzere harekete geçerken Cim Bom’a dişli bir rakip çıktı. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio; Jose Mourinho yönetimindeki Roma’nın yıldız eldiven için devreye girdiğini duyurdu.

ORKUN ADIM ADIM BENFICA’YA

Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü’nün Benfica ile sözlü anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Milli futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde Portekiz ekibine 5 yıllık imza atacağı yazıldı.

ENNER VALENCIA TEKLİFİ KABUL ETTİ, YENİ ADRESİ

Fenerbahçe’ye Erol Bulut döneminde bedelsiz olarak imza atan ve bu yıl şampiyonluk kaçsa bile attığı 29 golle Süper Lig gol kralı olan Enner Valencia’nın yeni adresi belli oldu. Her fırsatta önceliği sarı lacivertli kulüp olduğunu anlatan yıldız golcü dün gece yarısı gelen haberle, Internacional takımı ile anlaştığı ortaya çıktı. Valencia’nın anlaştığı Sport Club Internacional takımı Brezilya Ligi’nde mücadele ediyor.

GEDSON’A TALİP VAR!

Lazio, Gedson Fernandes için Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Alfredo Pedulla’nın haberine göre, kulübün başkanı Claudio Lotito ve teknik direktör Maurizio Sarri’nin transfer için perşembe günü bir araya geldiği belirtildi. İtalyan ekibinin orta saha transferi için önceliği ise Beşiktaş’tan Gedson Fernandes’e verdiği öne sürüldü.

TRABZON BOMBAYI PATLATIYOR

Bu sezon Ankaragücü’nde dikkat çeken performans ortaya koyan Ali Sowe Trabzonspor’a transfer olmak üzere. Bordo-Mavili takım golcü futbolcu için kendisi ve kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Sowe bu sezon Ankaragücü’nde kiralık forma giymişti (Yakup Çınar – Fanatik)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!