Fırat 30 Yaşında !

Fırat 30 Yaşında !

2015 Yılının Şubat ayında (20 Şubat 2015) Tarihinde üniversiteleri kuşatan bölücü çete tarafından katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, bugün yaşasaydı 30 yaşında genç bir tarihçi olacak, milli bilince sahip onlarca öğrenci yetiştirecekti.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ege Üniversitesi Tarih Bölümünde eğitim gördüğü sırada bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi sorumlusuydu ve 4. sınıftaydı.

Çakıroğlu, 1991 yılında Konya’da doğdu ve tek çocuktu. Öğretmen olan annesi nedeniyle öğrencilik yıllarının bir kısmını Diyarbakır’da geçirdi. Öğrencisi olduğu Ege Üniversitesi’nde yaşanan olaylar sırasında bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Çözüm sürecinin de vermiş olduğu rehavet ile bölücü terör örgütü yandaşları her yerde işgalci şekilde örgütlenmiş,rahatlıkla eylemler ve söylemler ortaya koymuş,Türk Milleti’nin kutsal değerlerini aşağılamış, özerkliğe kadar söylemlerde bulunacak kadar cesaret bulmuşlardı.

Bu örgütlenmenin bir ayağı da şüphesiz okullar,kampüsler,üniversitelerdi.

Üniversiteler de örgütlenen terör şebekesi, Türk bayrağını indirme girişiminde bulunuyor, kantinleri blokları işgal ediyor,bölücü örgüt lehine sloganlar yazıyor,flama ve sözde bayraklarını asıyor, Türk Milliyetçisi öğrencilerin ise öğrenim haklarını sabote ediyor hayati tehlikelerine sebep oluyorlardı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Türk milliyetçisi ,Ülkücü bir genç olarak kendi okulunda bu olanları sindirememiş ve okulunun adeta işgal edilmesine, hükümetin ise buna adeta göz yumarak kolluk kuvvetlerine adeta sessiz kalın emri vermesine her Türk Milliyetçisi gibi karşı çıkmış ve neticede sahip çıkılan, yol verilen bölücü hainlerce şehit edilmiştir.!

Fırat Çakıroğlu kimdir, ne zaman öldü, mezarı nerede? Fırat Çakıroğlu'nun katili kimdir? Fırat Çakıroğlu hayatı ve biyografisi!

Cinayetin sanığı 880 gün süren yargılanma döneminden sonra terör örgütü üyeliğinden 15 yıl, kasten öldürme suçundan ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Bugün, hayatta olsaydı 30. yaşını kutlayacak olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Türk Milliyetçileri, Ülkücüler tarafından yine unutulmadı.

Sevenleri tarafından #Fırat30Yasında etiketiyle twitter gündeminde yer aldı ve binlerce paylaşım yapıldı.

İşte onlardan bazıları;

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!