Firari Sezgin Baran Korkmaz’ın Otelinde Kaldığı İddia Edilen Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Açıklama Yaptı

Firari Sezgin Baran Korkmaz'ın Otelinde Kaldığı İddia Edilen Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Açıklama Yaptı

Sedat Peker’in firari Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde bedava kaldığını iddia ettiği Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu suç duyurusunda bulunacağını belirterek, “Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim” açıklamasını yaptı. Toklu, Korkmaz’ı tanımadığını söyledi.

“Bütün belgeleri ortaya koyacağım”

DW Türkçe’den Alican Uludağ’ın haberine göre, Toklu, Peker’in iddialarının asılsız olduğunu söyleyerek yarın konuya ilişkin olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve bütün gerçeği belgeleriyle açıklayacağını kaydetti. Toklu, “Adalet Bakanlığı’na izin için başvurdum, yanıt gelince yarın açıklama yapacağım. Bütün belgeleri ortaya koyacağım” dedi.

Toklu, “Otelde kaldınız mı?” sorusuna “Bütün her şey ortaya çıkacak. Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimdir bir araştırın bakalım. Ben kendimden eminim” yanıtını verdi.

“Hâkim ve savcıları araştırın yüzde 25’i benden daha pahalı arabaya biner”

Sezgin Baran Korkmaz’ı tanımadığını söyleyen Toklu, Sedat Peker’in dile getirdiği lüks cipe bindiği iddialarına ilişkin olarak ise “O araba 2014 model. Üç yıl önce aldım, 300 bin lira değerinde. Hâkim ve savcıları araştırın yüzde 25’i benden daha pahalı arabaya biner. Daha geçen hafta tamirden çıkardım.” diye konuştu.

“Aileden durumum iyi”

“Aileden durumum iyi” diyen Toklu, “Karaman’da araştırın, babamdan enerji, akaryakıt, gıda işleri kaldı. Toklu petrol örneğin” ifadesini kullandı.

“Sezgin Baran Korkmaz adlı şahsı tanımam”

“Sezgin Baran Korkmaz adlı şahsı tanımam, hiçbir ilgim de yoktur. Onunla ilgili bir karar vermiş de değilim. Zaten 22 Temmuz 2016’dan beri bu tür davalara bakmıyorum. Bu şahsın böyle bir davası da yok. Kendisinin şirketi İstanbul’da.

“Bakan Soylu ile tek kare fotoğrafım çıkmaz, tanımam”

Toklu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da tanımadığını belirterek, “Hiçbir yerde oturmuşluğum, tanışıklım yok, tek kare fotoğrafım çıkmaz” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!