FETÖ sanıklarını dolandıranlara operasyon

featured

Operasyon, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalarda bazı şüpheliler belirlendi. Şüphelilerin, haklarında FETÖ’den (Fetullahçı Terör Örgütü) soruşturma olan bazı isimleri dolandırmaya çalıştığı anlaşıldı.

4 ŞÜPHELİ 

Organize polisinin yaptığı çalışmada ikisi istifa etmiş eski hakim, biri ihraç edilmiş Maliye Bakanlığı eski personeli, biri özel sektör çalışanı olan 4 şüpheli belirlendi. Şüphelilerin FETÖ’den haklarında soruşturma bulunan kişilerin dosyalarını “takipsizlik, beraat etme, Yargıtay’dan hüküm kesinleşmeden kapatma” vaadiyle dolandırdıkları anlaşıldı.

2 İLDE OPERASYON 

Araştırmaların ardından operasyon kararı verildi. İstanbul ve Ankara’da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda polisin peşinde olduğu 1 şüphelinin cezaevinde olduğu anlaşıldı. Üç şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.

FİYAT TARİFESİ

Şüphelilerin dijital verilerinin incelemesinde şüphelilerin “takipsizlik, beraat, tahliye” olmak üzere her adli sonuç için farklı miktarlarda fiyat tarifesi uyguladıkları belirlendi. Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!