Fenerbahçe’ye Dünya Kupası Finalisti Teknik Direktör

Fenerbahçe’ye Dünya Kupası Finalisti Teknik Direktör

Teknik direktör arayışlarında bir türlü aradığını bulamayan Fenerbahçe, Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştıran 2018 Dünya Kupası finalisti Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Teknik direktör adaylarında sayı üçe düştü” diye açıklama yapmıştı. Futbol camiasıyla yakın ilişkileri olan kaynaklardan edinilen bilgiye göre bu listenin başındaki isim, EURO 2020’de Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştırmaya devam eden Zlatko Dalic.

Her Konuda Anlaşma Sağladı

Zlatko Dalic’in ismi geçen sene de Fenerbahçe ile anılmış ancak son karar olarak Erol Bulut ile anlaşma sağlanmıştı. İçeriden gelen bilgilere göre Ali Koç’un Dalic ile gerçekleştirdiği görüşmede her konuda anlaşma sağlandı. Beklenmedik bir gelişme olmadıkça gelecek sezon Fenerbahçe’nin teknik patronu Zlatco Dalic olacak.

Hırvatistan’ı Dünya Kupasında Finale Taşıdı

Kariyerinde daha önce HNK Rijeka, Dinamo Tirana,  Slaven Belupo, Faisaly, Al-Hilal ve Al-Ain gibi takımlar bulunan 54 yaşındaki Hırvat teknik direktör, 2017 yılından bu yana Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştırıyor. 2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı ile finale kadar çıkmayı başarmıştı. Final maçında Fransa ile karşı karşıya gelmiş ve mağlup olarak dünya ikincisi olmuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!